pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediye Mezbahası Kurban Bayramı'na Hazır

07.09.2016 - 13:08, Güncelleme: 07.09.2016 - 13:08
 

Sorgun Belediye Mezbahası Kurban Bayramı'na Hazır

YOZGAT (AA) - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, belediye mezbahası da yenilenerek hizmete hazır hale getirildi.Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,...

YOZGAT (AA) - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, belediye mezbahası da yenilenerek hizmete hazır hale getirildi.Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, baştan aşağı yenilenerek modern hale getirilen mezbahanın, bundan böyle daha iyi ve daha sağlıklı hizmet vereceğini söyledi.Şimşek, mezbahada 15 personelin hizmet vereceğini ifade ederek, "Kurban Bayramı için hazırlıklarımızın büyük bir kısmını tamamladık. Mezbahamızda kesilecek kurbanlar, veteriner hekimler nezaretinde, İslami şartlara uygun şekilde uzman kasaplar tarafından yapılacaktır. Hijyenik şartlara uygun mezbahamızda büyükbaş hayvanlar 100 lira, küçükbaş hayvanlar ise 20 lira ücret karşılığında kesilecek." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, belediye mezbahası da yenilenerek hizmete hazır hale getirildi.Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek,...

YOZGAT (AA) - Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, belediye mezbahası da yenilenerek hizmete hazır hale getirildi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, baştan aşağı yenilenerek modern hale getirilen mezbahanın, bundan böyle daha iyi ve daha sağlıklı hizmet vereceğini söyledi.

Şimşek, mezbahada 15 personelin hizmet vereceğini ifade ederek, "Kurban Bayramı için hazırlıklarımızın büyük bir kısmını tamamladık. Mezbahamızda kesilecek kurbanlar, veteriner hekimler nezaretinde, İslami şartlara uygun şekilde uzman kasaplar tarafından yapılacaktır. Hijyenik şartlara uygun mezbahamızda büyükbaş hayvanlar 100 lira, küçükbaş hayvanlar ise 20 lira ücret karşılığında kesilecek." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.