pendik escort bayan
ak

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, Görevinden İstifa Etti

27.04.2018 - 13:28, Güncelleme: 27.04.2018 - 13:28
 

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, Görevinden İstifa Etti

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Şimşek, Sorgun Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılında AK Parti'nin kuruluşuyla başlayan siyaset hayatında, 14 yıl 1 ay belediye başkanlığı yaptığını söyledi. Görev süresi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmaktan büyük şeref duyduğunu ve ondan çok şeyler öğrendiğini ifade eden Şimşek, "Belediye başkanlığım döneminde temel ilkemiz, dürüst, ilkeli, ahlaklı ve çok çalışmak oldu. Öyle ki personelimiz zaman, mesai mefhumunu yitirdi. Geceleri asfalt döktüğümüz, temizlik yaptığımız, çöp aldığımız günler oldu." dedi. Şimşek, milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini ve Sorgun’a hizmet yolunda yeni bir sürece girdiğini vurgulayarak, milletvekili olması durumunda Sorgun’a yapmak isteyip de yapamadığı büyük projelerin yapımı için var gücüyle çalışacağını sözlerine ekledi.Başkan Şimşek, açıklamalarının ardından encümen üyelerinden helallik isteyip vedalaştı.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun İlçe Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi'nde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Şimşek, Sorgun Belediyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılında AK Parti'nin kuruluşuyla başlayan siyaset hayatında, 14 yıl 1 ay belediye başkanlığı yaptığını söyledi.

Görev süresi boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmaktan büyük şeref duyduğunu ve ondan çok şeyler öğrendiğini ifade eden Şimşek, "Belediye başkanlığım döneminde temel ilkemiz, dürüst, ilkeli, ahlaklı ve çok çalışmak oldu. Öyle ki personelimiz zaman, mesai mefhumunu yitirdi. Geceleri asfalt döktüğümüz, temizlik yaptığımız, çöp aldığımız günler oldu." dedi.

Şimşek, milletvekili aday adaylığı için istifa ettiğini ve Sorgun’a hizmet yolunda yeni bir sürece girdiğini vurgulayarak, milletvekili olması durumunda Sorgun’a yapmak isteyip de yapamadığı büyük projelerin yapımı için var gücüyle çalışacağını sözlerine ekledi.

Başkan Şimşek, açıklamalarının ardından encümen üyelerinden helallik isteyip vedalaştı.

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, Görevinden İstifa Etti

Sorgun Belediye Başkanı Şimşek, Görevinden İstifa Etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.