pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Adliyesine Engelli Rampası Yapıldı

19.12.2018 - 13:08, Güncelleme: 19.12.2018 - 13:08
 

Sorgun Adliyesine Engelli Rampası Yapıldı

YOZGAT (AA) - Sorgun Adliyesine, bedensel engelliler için rampa yapıldı. Sorgun Cumhuriyet Başsavcısı Caner Çakmak, yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma...

YOZGAT (AA) - Sorgun Adliyesine, bedensel engelliler için rampa yapıldı. Sorgun Cumhuriyet Başsavcısı Caner Çakmak, yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Adalet Bakanlığının ortaklaşa yürüttükleri proje kapsamında yapılan engelli rampasının, önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyledi. Çakmak, "Engelli vatandaşlarımız bir iş için geldikleri adliye binasında bazı sıkıntılar yaşıyorlardı. Yapımı tamamlanan engelli rampası ile bu sıkıntılarından kurtulmuş olacaklar. Birkaç küçük ayrıntının tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde engelli rampası hizmete girecek." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Adliyesine, bedensel engelliler için rampa yapıldı. Sorgun Cumhuriyet Başsavcısı Caner Çakmak, yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma...

YOZGAT (AA) - Sorgun Adliyesine, bedensel engelliler için rampa yapıldı.

Sorgun Cumhuriyet Başsavcısı Caner Çakmak, yaptığı açıklamada, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Adalet Bakanlığının ortaklaşa yürüttükleri proje kapsamında yapılan engelli rampasının, önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini söyledi.

Çakmak, "Engelli vatandaşlarımız bir iş için geldikleri adliye binasında bazı sıkıntılar yaşıyorlardı. Yapımı tamamlanan engelli rampası ile bu sıkıntılarından kurtulmuş olacaklar. Birkaç küçük ayrıntının tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde engelli rampası hizmete girecek." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.