pendik escort bayan
ak

Sokakta yaşayan vatandaşın inanılmaz değişimi

16.11.2018 - 11:48, Güncelleme: 16.11.2018 - 11:48
 

Sokakta yaşayan vatandaşın inanılmaz değişimi

Sivas'ta sokakta yaşayan bir kişi, bir vatandaşın duyarlılığı nedeniyle büyük bir değişim yaşadı.

Sivas'ta sokakta yaşayan bir kişi, bir vatandaşın duyarlılığı nedeniyle büyük bir değişim yaşadı. Devletin şefkatli eliyle bakımı yapılan vatandaşın eski halinden eser kalmadıSivas'ın Divriği ilçesinde sokakta yaşayan İsmail Karakoç'u fark eden ve Divriği ilçesinde esnaflık yapan Burcu Yıldırım, Karakoç'un sokakta yaşadığını, soğuk kış günlerinde ırmakta yıkandığını, akli dengesinin bulunmadığını ve akrabalarının kendisine sahip çıkmadığını gerekçe sunarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu. Bir süre de Karakoç'un ihtiyaçlarını karşılayan Yıldırım'a kısa sürede Sivas Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından cevap verildi. Sivas Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bulunan Karakoç'un tüm bakımları yapıldı. Andından Sivas Bakım Merkezi'ne yerleştirildi. Karakoç'un inanılmaz değişimi görenleri şaşırttı.
Sivas'ta sokakta yaşayan bir kişi, bir vatandaşın duyarlılığı nedeniyle büyük bir değişim yaşadı.

Sivas'ta sokakta yaşayan bir kişi, bir vatandaşın duyarlılığı nedeniyle büyük bir değişim yaşadı. Devletin şefkatli eliyle bakımı yapılan vatandaşın eski halinden eser kalmadı

Sivas'ın Divriği ilçesinde sokakta yaşayan İsmail Karakoç'u fark eden ve Divriği ilçesinde esnaflık yapan Burcu Yıldırım, Karakoç'un sokakta yaşadığını, soğuk kış günlerinde ırmakta yıkandığını, akli dengesinin bulunmadığını ve akrabalarının kendisine sahip çıkmadığını gerekçe sunarak Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu. Bir süre de Karakoç'un ihtiyaçlarını karşılayan Yıldırım'a kısa sürede Sivas Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından cevap verildi. Sivas Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bulunan Karakoç'un tüm bakımları yapıldı. Andından Sivas Bakım Merkezi'ne yerleştirildi. Karakoç'un inanılmaz değişimi görenleri şaşırttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.