pendik escort bayan
ak

Sokak Ortasında Av Tüfeği ile Kendini Vurdu

10.06.2014 - 14:50, Güncelleme: 10.06.2014 - 14:50
 

Sokak Ortasında Av Tüfeği ile Kendini Vurdu

Sivas'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Soner Ş., sokakta av tüfeği ile havaya ateş ettikten sonra silahı kendisine doğrultup ateşledi.

Sivas'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 52 yaşındaki Soner Ş., sokakta av tüfeği ile havaya bir el ateş ettikten sonra silahı kendisine doğrultup ateşledi. Sol göğüs üstünden yaralanan Soner Ş., tedaviye alındı. 1,5 YIL ÖNCE YURDA DÖNÜŞ YAPTI Olay saat 10.00 sıralarında Selçuklu Mahallesi, Menekşe Sokak'taki İmren Evler Siteleri önünde meydana geldi. Almanya'da yaşayan ve eşinden boşandıktan sonra 1.5 yıl önce yurda dönüş yaparak Sivas'ta hayatını sürdüren Soner Ş. bugün bilinmeyen bir nedenle kendisine ait ruhsatlı av tüfeğini alarak sokağa çıktı. GÖĞSÜNE DAYADIĞI TÜFEĞİ ATEŞLEDİ Elindeki tüfekle apartmanın önünde önce havaya bir el ateş eden Soner Ş., daha sonra namlusunu göğüsüne dayadığı silahı ateşledi. Kanlar içinde yere yığılan Soner Ş., olay yerine çağrılan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Tüfekten çıkan saçmaların sol göğsünün üst kısmı ve koltuk altı bölgesine isabet ettiği Soner Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, olayın yaşandığı apartmanın önüne güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Olay anında Soner Ş.'nin elinden fırlayıp sokağa düşen tüfek incelemenin ardından merkeze götürüldü. Çevredekiler polisin çalışmasını merakla izlerken, bir kişinin kucağındaki küçük bir çocuğa olay yerindeki kanları göstermesi dikkat çekti. Soruşturma sürüyor. - SİVAS Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni    İletişim: sivasbulteni@yandex.com   haber, Sokak, Ortasında, Av, Tüfeği, ile, Kendini, Vurdu, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, Almanya, sivas SİVAS SIVAS ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri, sivas sivas, SİVAS, SIVAS, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin, SİVASBULTEN, Sivas bulten, sivasbülteni, sivasbulteni, Sivas olay, Sivas kaza, Sivas cinayet, madımak Sivas, Sivas olayları, Sivas madımak, Sivas 93 olayları, Sivas Madımak Olayı, 2 Temmuz 1993 sivas  
Sivas'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Soner Ş., sokakta av tüfeği ile havaya ateş ettikten sonra silahı kendisine doğrultup ateşledi.

Sivas'ta psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 52 yaşındaki Soner Ş., sokakta av tüfeği ile havaya bir el ateş ettikten sonra silahı kendisine doğrultup ateşledi. Sol göğüs üstünden yaralanan Soner Ş., tedaviye alındı.

1,5 YIL ÖNCE YURDA DÖNÜŞ YAPTI


Olay saat 10.00 sıralarında Selçuklu Mahallesi, Menekşe Sokak'taki İmren Evler Siteleri önünde meydana geldi. Almanya'da yaşayan ve eşinden boşandıktan sonra 1.5 yıl önce yurda dönüş yaparak Sivas'ta hayatını sürdüren Soner Ş. bugün bilinmeyen bir nedenle kendisine ait ruhsatlı av tüfeğini alarak sokağa çıktı.

GÖĞSÜNE DAYADIĞI TÜFEĞİ ATEŞLEDİ

Elindeki tüfekle apartmanın önünde önce havaya bir el ateş eden Soner Ş., daha sonra namlusunu göğüsüne dayadığı silahı ateşledi. Kanlar içinde yere yığılan Soner Ş., olay yerine çağrılan ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Tüfekten çıkan saçmaların sol göğsünün üst kısmı ve koltuk altı bölgesine isabet ettiği Soner Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.


Polis ekipleri, olayın yaşandığı apartmanın önüne güvenlik şeridi çekerek inceleme yaptı. Olay anında Soner Ş.'nin elinden fırlayıp sokağa düşen tüfek incelemenin ardından merkeze götürüldü. Çevredekiler polisin çalışmasını merakla izlerken, bir kişinin kucağındaki küçük bir çocuğa olay yerindeki kanları göstermesi dikkat çekti. Soruşturma sürüyor. - SİVAS

Facebook Sayfamız =>  https://www.facebook.com/sivasbultenicom

Twitter Resmi Sayfamız => https://twitter.com/sivas_bulteni

 

 İletişim: sivasbulteni@yandex.com

 

haber, Sokak, Ortasında, Av, Tüfeği, ile, Kendini, Vurdu, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas, Almanya, sivas SİVAS SIVAS ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri, sivas sivas, SİVAS, SIVAS, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin, SİVASBULTEN, Sivas bulten, sivasbülteni, sivasbulteni, Sivas olay, Sivas kaza, Sivas cinayet, madımak Sivas, Sivas olayları, Sivas madımak, Sivas 93 olayları, Sivas Madımak Olayı, 2 Temmuz 1993 sivas

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.