pendik escort bayan
ak

"Sokak Köpekleri Küçükbaş Hayvanları Telef Etti" İddiası

20.09.2018 - 12:58, Güncelleme: 20.09.2018 - 12:58
 

"Sokak Köpekleri Küçükbaş Hayvanları Telef Etti" İddiası

Sivas'ta sürü halindeki sokak köpeklerinin, girdikleri ağılda 25 küçükbaş hayvanı boğarak telef ettiği öne sürüldü - Besici Davut Güneş: - "Yetkililere haber verdik, zararımız yaklaşık 30 bin lira. Ne yapacağımızı bilmiyoruz"

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir besici, sürü halindeki sokak köpeklerinin ağılındaki 22 koyun ve 3 keçiyi boğarak telef ettiğini öne sürdü.İddiaya göre, Emek Mahallesi Yumurtatepe mevkisinde hayvancılıkla uğraşan İsmail Güneş (60) ve oğlu Davut Güneş'in (30) ağılına sabah saatlerinde çok sayıda köpek girdi. Köpekler ağılda bulunan 22 koyun ile 3 keçiyi telef etti. Davut Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde sesler üzerine uyandıklarını ve ağıldaki hayvanlarının telef olduğunu gördüklerini anlattı.Ağıldaki hayvanlarına 20 kadar sokak köpeğinin saldırdığını ileri süren Güneş, "Yetkililere haber verdik, zararımız yaklaşık 30 bin lira. Ne yapacağımızı bilmiyoruz." dedi. Hayvanların sigortaları olmadığını anlatan Güneş, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile polise haber verdiklerini, yetkililerin incelemesinin ardından hayvanları gömeceklerini dile getirdi.
Sivas'ta sürü halindeki sokak köpeklerinin, girdikleri ağılda 25 küçükbaş hayvanı boğarak telef ettiği öne sürüldü - Besici Davut Güneş: - "Yetkililere haber verdik, zararımız yaklaşık 30 bin lira. Ne yapacağımızı bilmiyoruz"

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir besici, sürü halindeki sokak köpeklerinin ağılındaki 22 koyun ve 3 keçiyi boğarak telef ettiğini öne sürdü.

İddiaya göre, Emek Mahallesi Yumurtatepe mevkisinde hayvancılıkla uğraşan İsmail Güneş (60) ve oğlu Davut Güneş'in (30) ağılına sabah saatlerinde çok sayıda köpek girdi. Köpekler ağılda bulunan 22 koyun ile 3 keçiyi telef etti.

Davut Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabah saatlerinde sesler üzerine uyandıklarını ve ağıldaki hayvanlarının telef olduğunu gördüklerini anlattı.

Ağıldaki hayvanlarına 20 kadar sokak köpeğinin saldırdığını ileri süren Güneş, "Yetkililere haber verdik, zararımız yaklaşık 30 bin lira. Ne yapacağımızı bilmiyoruz." dedi.

Hayvanların sigortaları olmadığını anlatan Güneş, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile polise haber verdiklerini, yetkililerin incelemesinin ardından hayvanları gömeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.