pendik escort bayan
ak

Sokak Hayvanlarına Rengarenk Yuvalar

22.12.2016 - 15:48, Güncelleme: 22.12.2016 - 15:48
 

Sokak Hayvanlarına Rengarenk Yuvalar

Maltepe'de kış şartlarına uygun hazırlanan 50 kedi evi ve köpek kulübesi, parklara ve ormanlık alanlara yerleştirildi

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de kış şartlarına uygun hazırlanan 50 kedi evi ve köpek kulübesi, parklara ve ormanlık alanlara yerleştirildi. Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, sokak hayvanları için kış koşullarına uygun 50 kedi evi ve köpek kulübesi oluşturuldu. Üç kişilik bir ekip tarafından 20 günde hazırlanan kedi evi aynı anda 6 kedi, köpek kulübeleri ise aynı anda 2 köpek kalabilecek şekilde tasarlandı. İthal ahşap boyasıyla rengarenk boyanan ve su geçirmeyecek biçimde dizayn edilen kulübe ve kedi evleri, özellikle ilçede hayvan popülasyonunun yoğunlaştığı ormanlık alanlara ve parklara konuldu.Kulübeler, olası hırsızlık durumuna karşı metal ankraj yapılarak betonlandı. Kedi evi ve köpek kulübesi yapımına devam edileceği, sokak hayvanları için mama desteğinin de süreceği bildirildi.
Maltepe'de kış şartlarına uygun hazırlanan 50 kedi evi ve köpek kulübesi, parklara ve ormanlık alanlara yerleştirildi

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de kış şartlarına uygun hazırlanan 50 kedi evi ve köpek kulübesi, parklara ve ormanlık alanlara yerleştirildi.

Maltepe Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, sokak hayvanları için kış koşullarına uygun 50 kedi evi ve köpek kulübesi oluşturuldu. Üç kişilik bir ekip tarafından 20 günde hazırlanan kedi evi aynı anda 6 kedi, köpek kulübeleri ise aynı anda 2 köpek kalabilecek şekilde tasarlandı.

İthal ahşap boyasıyla rengarenk boyanan ve su geçirmeyecek biçimde dizayn edilen kulübe ve kedi evleri, özellikle ilçede hayvan popülasyonunun yoğunlaştığı ormanlık alanlara ve parklara konuldu.

Kulübeler, olası hırsızlık durumuna karşı metal ankraj yapılarak betonlandı.

Kedi evi ve köpek kulübesi yapımına devam edileceği, sokak hayvanları için mama desteğinin de süreceği bildirildi.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.