pendik escort bayan
ak

Sokak Hayvanları Plastik Borulardan Yemlik Yaptılar

16.07.2018 - 15:03, Güncelleme: 16.07.2018 - 15:03
 

Sokak Hayvanları Plastik Borulardan Yemlik Yaptılar

NEVŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir Şubesi üyeleri, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi ile sokak hayvanları için plastik...

NEVŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir Şubesi üyeleri, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi ile sokak hayvanları için plastik borular kullanarak yaptıkları yemlikleri, kentin çeşitli noktalarına yerleştirdi.Vakıf üyesi lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllüler, plastik boruların bir ucuna hazne yerleştirerek, tüketildikçe boru içiresindeki yemin yukarıdan hazneye boşaldığı sisteme sahip yemlikleri, kent merkezi ve ilçelerde sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara bıraktı. Vakfın Nevşehir Şube Başkanı Ali Türker, gazetecilere yaptığı açıklamada, yere sabitlenen yemliklerin belirli aralıklarla kontrol edilerek içerisine yem ve su konulacağını belirtti. Çalışmalarının vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandığını dile getiren Türker, şunları kaydetti: "Son günlerde gündeme gelen ve hiç haz etmediğimiz hayvanlara işkence olayları bizleri derinden üzmüştür. Bilerek veya bilmeyerek yapılan bu işkenceleri duyduğumuzda yüreğimiz kanıyor. Plastik borular kullanarak yaptığımız yemlikler çeşitli yerlere konuldu. Sokak hayvanlarına ortalama 3-5 gün yetiyor. Sonra arkadaşlarımız tekrar kontrolünü yap yem ekliyor. Allah bizlere bu konuda destek veren herkesten razı olsun."
NEVŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir Şubesi üyeleri, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi ile sokak hayvanları için plastik...

NEVŞEHİR (AA) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir Şubesi üyeleri, yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi ile sokak hayvanları için plastik borular kullanarak yaptıkları yemlikleri, kentin çeşitli noktalarına yerleştirdi.

Vakıf üyesi lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllüler, plastik boruların bir ucuna hazne yerleştirerek, tüketildikçe boru içiresindeki yemin yukarıdan hazneye boşaldığı sisteme sahip yemlikleri, kent merkezi ve ilçelerde sokak hayvanlarının bulunduğu alanlara bıraktı.

Vakfın Nevşehir Şube Başkanı Ali Türker, gazetecilere yaptığı açıklamada, yere sabitlenen yemliklerin belirli aralıklarla kontrol edilerek içerisine yem ve su konulacağını belirtti.

Çalışmalarının vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandığını dile getiren Türker, şunları kaydetti:

"Son günlerde gündeme gelen ve hiç haz etmediğimiz hayvanlara işkence olayları bizleri derinden üzmüştür. Bilerek veya bilmeyerek yapılan bu işkenceleri duyduğumuzda yüreğimiz kanıyor. Plastik borular kullanarak yaptığımız yemlikler çeşitli yerlere konuldu. Sokak hayvanlarına ortalama 3-5 gün yetiyor. Sonra arkadaşlarımız tekrar kontrolünü yap yem ekliyor. Allah bizlere bu konuda destek veren herkesten razı olsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.