pendik escort bayan
ak

Soğuk hava su hattını bile dondurdu

26.02.2021 - 11:03, Güncelleme: 26.02.2021 - 11:03
 

Soğuk hava su hattını bile dondurdu

Sivas'ın Zara ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Kösedağ su hattı soğuk havanın etkisiyle dondu.

Sivas'ın Zara ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Kösedağ su hattı soğuk havanın etkisiyle dondu. Belediye ekiplerinin donan su hattındaki çalışmaları devam ediyor.Sivas'ta kent genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Sivas'ın Zara ilçesinin su ihtiyacını karşılan Kösedağ su hattı bu soğuktan nasibini aldı. Dondurucu soğukların etkili olduğu Kösedağ'ında bulunan 7 kilometrelik su hattı borusu su kaynaklarının çekilmesinin de etkisiyle dondu. Zorlu kış şartlarına rağmen bölgede çalışmalarına devam eden Zara Belediyesi ekipleri, sorunu gidermek için mücadele ediyor.
Sivas'ın Zara ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Kösedağ su hattı soğuk havanın etkisiyle dondu.
Sivas'ın Zara ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Kösedağ su hattı soğuk havanın etkisiyle dondu. Belediye ekiplerinin donan su hattındaki çalışmaları devam ediyor.

Sivas'ta kent genelinde geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı yerini dondurucu soğuklara bıraktı. Sivas'ın Zara ilçesinin su ihtiyacını karşılan Kösedağ su hattı bu soğuktan nasibini aldı. Dondurucu soğukların etkili olduğu Kösedağ'ında bulunan 7 kilometrelik su hattı borusu su kaynaklarının çekilmesinin de etkisiyle dondu. Zorlu kış şartlarına rağmen bölgede çalışmalarına devam eden Zara Belediyesi ekipleri, sorunu gidermek için mücadele ediyor.

Soğuk hava su hattını bile dondurdu

Soğuk hava su hattını bile dondurdu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.