pendik escort bayan
ak

Şoförlük Yapan Halil Balık, Belediyeye İkinci Kez Başkan Seçildi

19.04.2019 - 15:43, Güncelleme: 19.04.2019 - 15:43
 

Şoförlük Yapan Halil Balık, Belediyeye İkinci Kez Başkan Seçildi

Sivas'ın Doğanşar ilçesinde, daha önce şoför olarak çalıştığı belediyeye başkan olan, görevinin bitmesinin ardından minibüs şoförlüğü yapan Halil Balık, ikinci kez başkan seçildi. Balık, "Biz de bu milletin kölesi, hizmetkarı olacağız." dedi.

Sivas'ın Doğanşar ilçesinde, daha önce şoför olarak çalıştığı belediyeye başkan olan, görevinin bitmesinin ardından minibüs şoförlüğü yapan Halil Balık, ikinci kez bu göreve seçildi.İlçe ile il merkezi arasında yolcu taşınan belediyeye ait minibüste ve belediye bünyesindeki diğer araçlarda şoförlük yapan Halil Balık (56), 2009 yılı seçimlerinde arkadaşlarının ısrarıyla MHP'den belediye başkan adayı oldu. Seçimleri kazanan Balık, şoför olduğu belediyede 2009-2014 yıllarında belediye başkanlığı yaptı. ŞOFÖRLÜK YAPTI2014'deki yeniden aday olduğu seçimi kaybeden Balık, belediyeden emekli olup satın aldığı minibüs ile Doğanşar ilçesi ile Sivas il merkezi arasında yolcu taşımacılığı yaptı.31 Mart'ta yapılan seçimlerde MHP'den yeniden aday olan Balık, rakiplerini geride bırakarak tekrar bu göreve seçildi.Şoför olarak çeşitli birimlerde çalıştığı belediyeye ikinci kez başkan seçilmenin mutluluğunu yaşayan Halil Balık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğanşar Belediyesinde 1992 yılında işe başladığını, kepçe, kamyon, yolcu otobüsü ve minibüsü kullandığını, 2009 yılında belediye başkanı seçildiğini anlattı. "MİNİBÜSLE YOLCU TAŞIRKEN YENİDEN BAŞKAN OLDUK"Bir dönem görev yaptıktan sonra yeniden aday olduğu seçimleri kazanamayınca emekliye ayrıldığını aktaran Balık, şöyle konuştu:"Belediye başkanlığım 2014 yılında bittiği zaman yolcu minibüsü aldım. Sivas-Doğanşar arası yolcu taşıdım, bu şekilde 2019 yılına kadar geldim. Her işin yeri ayrı, minibüsle yolcu taşırken yeniden başkan olduk. Başkanlık güzel bir şey ama yorucu bir iş. Hizmet edemezsen sıkıntı, hizmet ettiğin zaman mutlu oluyorsun. Vatandaş da seviniyor, başkan olarak sen de seviniyorsun. Halkın içinde olan ve halkın sevdiği birisiyim. MHP'den belediye başkanı seçildim ama siyasi kimliğimi bıraktım. Halka hizmet için varız, millete hizmet için beni seçtiler. Biz de bu milletin kölesi, hizmetkarı olacağız. Doğanşar için neler yapabiliriz, onun peşindeyiz."Balık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başkan adayı olunca yolcu taşımacılığı yaptığı minibüsü satarak, parasını seçim çalışmalarında harcadığını sözlerine ekledi.
Sivas'ın Doğanşar ilçesinde, daha önce şoför olarak çalıştığı belediyeye başkan olan, görevinin bitmesinin ardından minibüs şoförlüğü yapan Halil Balık, ikinci kez başkan seçildi. Balık, "Biz de bu milletin kölesi, hizmetkarı olacağız." dedi.

Sivas'ın Doğanşar ilçesinde, daha önce şoför olarak çalıştığı belediyeye başkan olan, görevinin bitmesinin ardından minibüs şoförlüğü yapan Halil Balık, ikinci kez bu göreve seçildi.

İlçe ile il merkezi arasında yolcu taşınan belediyeye ait minibüste ve belediye bünyesindeki diğer araçlarda şoförlük yapan Halil Balık (56), 2009 yılı seçimlerinde arkadaşlarının ısrarıyla MHP'den belediye başkan adayı oldu. Seçimleri kazanan Balık, şoför olduğu belediyede 2009-2014 yıllarında belediye başkanlığı yaptı.

 

ŞOFÖRLÜK YAPTI

2014'deki yeniden aday olduğu seçimi kaybeden Balık, belediyeden emekli olup satın aldığı minibüs ile Doğanşar ilçesi ile Sivas il merkezi arasında yolcu taşımacılığı yaptı.

31 Mart'ta yapılan seçimlerde MHP'den yeniden aday olan Balık, rakiplerini geride bırakarak tekrar bu göreve seçildi.

Şoför olarak çeşitli birimlerde çalıştığı belediyeye ikinci kez başkan seçilmenin mutluluğunu yaşayan Halil Balık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğanşar Belediyesinde 1992 yılında işe başladığını, kepçe, kamyon, yolcu otobüsü ve minibüsü kullandığını, 2009 yılında belediye başkanı seçildiğini anlattı.

 

"MİNİBÜSLE YOLCU TAŞIRKEN YENİDEN BAŞKAN OLDUK"

Bir dönem görev yaptıktan sonra yeniden aday olduğu seçimleri kazanamayınca emekliye ayrıldığını aktaran Balık, şöyle konuştu:

"Belediye başkanlığım 2014 yılında bittiği zaman yolcu minibüsü aldım. Sivas-Doğanşar arası yolcu taşıdım, bu şekilde 2019 yılına kadar geldim. Her işin yeri ayrı, minibüsle yolcu taşırken yeniden başkan olduk. Başkanlık güzel bir şey ama yorucu bir iş. Hizmet edemezsen sıkıntı, hizmet ettiğin zaman mutlu oluyorsun. Vatandaş da seviniyor, başkan olarak sen de seviniyorsun. Halkın içinde olan ve halkın sevdiği birisiyim. MHP'den belediye başkanı seçildim ama siyasi kimliğimi bıraktım. Halka hizmet için varız, millete hizmet için beni seçtiler. Biz de bu milletin kölesi, hizmetkarı olacağız. Doğanşar için neler yapabiliriz, onun peşindeyiz."

Balık, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde başkan adayı olunca yolcu taşımacılığı yaptığı minibüsü satarak, parasını seçim çalışmalarında harcadığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.