pendik escort bayan
ak

Şöför Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

27.03.2017 - 12:34, Güncelleme: 27.03.2017 - 12:34
 

Şöför Esnafının Sorunları Masaya Yatırıldı

Kangal İlçesinde düzenlenen toplantı ile ilçede faaliyet gösteren ve bazı sıkıntıları olan şoför esnafının sorunları görüşüldü.

Kangal İlçesinde düzenlenen toplantı ile ilçede faaliyet gösteren ve bazı sıkıntıları olan şoför esnafının sorunları görüşüldü. Oda Başkanı Müslüm Kel tarafından Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Taşlık, Kangal Koop Başkanı Yakup Durmaz, oda başkanı Müslüm Kel, Emniyet ve Jandarma’dan yetkililerin yanı sıra şoför esnafı katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan oda başkanı Müslüm Kel, ilçede faaliyet gösteren şoför esnafının ve taksicilerin bazı sorunları olduğunu , bu toplantıyı da sorunların çözümü için düzenlediklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise esnaf ve sanatkarın bir ülkenin temel taşı olduğunu belirterek, kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan esnafın sorunlarını dinlemek için geldiklerini söyledi. Özellikle taksici esnafların durak konusundaki mağduriyetini bildiklerini , çözümü için de gerekli desteği vereceklerini vurgulayan Köksal, üç adet taksi durağına ihtiyaç olduğunu bu konuda, Kangal Belediyesi ile işbirliği yaparak esnafın mağduriyetinin de giderileceğini kaydetti. Köksal, esnaf ve sanatkara yönelik olarak yapılan destekler ve yapılandırmalar hakkında da bilgi verdi. Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk ise esnafın yaşadığı sorunları bildiklerini , çözümü için de bazı çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Özellikle taksici esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi için eksik olan durakların ikisini Belediye olarak biz yapacağız , bir tanesini de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz yapacak. Yeni terminal binamızın İhalesini gerçekleştiriyoruz. Kamyon ve Tır Garajı yapıyoruz. Esnafımızın ve ilçe halkımızın haklı taleplerinin her zaman takipçisi olacağız ”diye konuştu Sivas milletvekili Hilmi Bilgin ise Ak Parti hükümetinin Ahilik Fonunu kurduğunu, kosgeb kredi desteğini artırdığını, yapılandırmalar yaparak esnafa destek olduğunu ifade etti.SESOB Başkanı Beşir Köksal’ın her zaman esnafın sorunlarını dile getirdiğini, çözümü içinde gayret gösterdiğini vurgulayan Bilgin, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi vererek araç muayene istasyonunun ilçeye kazandırılması için de gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi. Toplantıda taksici esnafının yaşadığı durak sıkıntısı, şoför esnafının fiyat tarifelerine uymamaları, korsan taksiciler ve terminal binası başta olmak üzere birçok konuda yaşanan sorunlar gündeme getirilerek çözüm arandı. - KANGAL
Kangal İlçesinde düzenlenen toplantı ile ilçede faaliyet gösteren ve bazı sıkıntıları olan şoför esnafının sorunları görüşüldü.

Kangal İlçesinde düzenlenen toplantı ile ilçede faaliyet gösteren ve bazı sıkıntıları olan şoför esnafının sorunları görüşüldü. 

Oda Başkanı Müslüm Kel tarafından Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıya Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Taşlık, Kangal Koop Başkanı Yakup Durmaz, oda başkanı Müslüm Kel, Emniyet ve Jandarma’dan yetkililerin yanı sıra şoför esnafı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan oda başkanı Müslüm Kel, ilçede faaliyet gösteren şoför esnafının ve taksicilerin bazı sorunları olduğunu , bu toplantıyı da sorunların çözümü için düzenlediklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise esnaf ve sanatkarın bir ülkenin temel taşı olduğunu belirterek, kendi imkanlarıyla ayakta durmaya çalışan esnafın sorunlarını dinlemek için geldiklerini söyledi. Özellikle taksici esnafların durak konusundaki mağduriyetini bildiklerini , çözümü için de gerekli desteği vereceklerini vurgulayan Köksal, üç adet taksi durağına ihtiyaç olduğunu bu konuda, Kangal Belediyesi ile işbirliği yaparak esnafın mağduriyetinin de giderileceğini kaydetti. Köksal, esnaf ve sanatkara yönelik olarak yapılan destekler ve yapılandırmalar hakkında da bilgi verdi.

 

Kangal Belediye Başkanı Mehmet Öztürk ise esnafın yaşadığı sorunları bildiklerini , çözümü için de bazı çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Özellikle taksici esnafımızın mağduriyetinin giderilmesi için eksik olan durakların ikisini Belediye olarak biz yapacağız , bir tanesini de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz yapacak. Yeni terminal binamızın İhalesini gerçekleştiriyoruz. Kamyon ve Tır Garajı yapıyoruz. Esnafımızın ve ilçe halkımızın haklı taleplerinin her zaman takipçisi olacağız ”diye konuştu

 

Sivas milletvekili Hilmi Bilgin ise Ak Parti hükümetinin Ahilik Fonunu kurduğunu, kosgeb kredi desteğini artırdığını, yapılandırmalar yaparak esnafa destek olduğunu ifade etti.

SESOB Başkanı Beşir Köksal’ın her zaman esnafın sorunlarını dile getirdiğini, çözümü içinde gayret gösterdiğini vurgulayan Bilgin, ilçeye yapılan yatırımlar hakkında da bilgi vererek araç muayene istasyonunun ilçeye kazandırılması için de gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.

 

Toplantıda taksici esnafının yaşadığı durak sıkıntısı, şoför esnafının fiyat tarifelerine uymamaları, korsan taksiciler ve terminal binası başta olmak üzere birçok konuda yaşanan sorunlar gündeme getirilerek çözüm arandı. - KANGAL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.