pendik escort bayan
ak

Sodes Desteğiyle Engelliler İçin Etkinlikler Düzenlenecek

20.11.2017 - 16:43, Güncelleme: 20.11.2017 - 16:43
 

Sodes Desteğiyle Engelliler İçin Etkinlikler Düzenlenecek

NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi....

NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi. Niğde'de SODES desteğiyle hayata geçirilecek Yarınımdan Umutluyum, SODES'le Daha Mutluyum Projesinin tanıtımı, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesinde yapıldı. Şube Başkanı Songül Çalışkan, yaptığı sunumda, 12 ay süreyle uygulanacak olan projede, yüzme, tiyatro, satranç, iletişim kursları ve çeşitli konularda bilinçlenme çalışmalarının yanı sıra Konya ve Nevşehir gezileri düzenleneceğini belirterek, etkinliklerle 200 engelliye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Dernek üyelerinden oluşan müzik grubunun müzik dinletisi sunduğu tanıtım toplantısına, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Harun Koca da katıldı.
NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi....

NİĞDE (AA) - Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi tarafından Sosyal Destek Programı (SODES) desteğiyle çeşitli etkinlikler düzenleneceği bildirildi.

Niğde'de SODES desteğiyle hayata geçirilecek Yarınımdan Umutluyum, SODES'le Daha Mutluyum Projesinin tanıtımı, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesinde yapıldı.

Şube Başkanı Songül Çalışkan, yaptığı sunumda, 12 ay süreyle uygulanacak olan projede, yüzme, tiyatro, satranç, iletişim kursları ve çeşitli konularda bilinçlenme çalışmalarının yanı sıra Konya ve Nevşehir gezileri düzenleneceğini belirterek, etkinliklerle 200 engelliye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

Dernek üyelerinden oluşan müzik grubunun müzik dinletisi sunduğu tanıtım toplantısına, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Belediye Başkanı Rifat Özkan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Harun Koca da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.