pendik escort bayan
ak

Sivil Pilot, Tüfekle Kendini Yaraladı

30.04.2019 - 12:48, Güncelleme: 30.04.2019 - 12:48
 

Sivil Pilot, Tüfekle Kendini Yaraladı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir kişi tüfeğinin ateş alması sonucu omzundan yaralandı.İddiaya göre, Kaman'ın Sarıömerli köyü göleti...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir kişi tüfeğinin ateş alması sonucu omzundan yaralandı.İddiaya göre, Kaman'ın Sarıömerli köyü göleti civarından dolaşan özel bir şirkette sivil hava pilotu olarak çalıştığı öğrenilen A.E.A'nın kendine ait ruhsatlı tüfeği bir anda ateş aldı.Tüfekten çıkan saçmalar A.E.A'yı sol omzundan yaraladı. Yaralandığını köyde yaşayan yakınlarına bildiren A.E.A, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.İlk tedavisinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen A.E.A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir kişi tüfeğinin ateş alması sonucu omzundan yaralandı.İddiaya göre, Kaman'ın Sarıömerli köyü göleti...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde bir kişi tüfeğinin ateş alması sonucu omzundan yaralandı.

İddiaya göre, Kaman'ın Sarıömerli köyü göleti civarından dolaşan özel bir şirkette sivil hava pilotu olarak çalıştığı öğrenilen A.E.A'nın kendine ait ruhsatlı tüfeği bir anda ateş aldı.

Tüfekten çıkan saçmalar A.E.A'yı sol omzundan yaraladı. Yaralandığını köyde yaşayan yakınlarına bildiren A.E.A, 112 Acil Sağlık ekiplerince Kaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlk tedavisinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen A.E.A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.