pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

11.04.2018 - 16:13, Güncelleme: 11.04.2018 - 16:13
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde 12 bin çam fidanı toprakla buluşturuldu.Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde 12 bin çam fidanı toprakla buluşturuldu.Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenci ve vatandaşlarla Mezgitli Yaylası'na 12 bin çam fidanı dikti.Kaymakam Serin, törende yaptığı konuşmada, fidan dikimine katılan kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, asker, polis, öğrenci, muhtar ve vatandaşlara teşekkür etti.Serin, Doğanşar'ın daha yeşil bir görünüme kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmayı arzuladıklarını ifade etti.- Gölova'da eğitim yatırımlarıGölova Kaymakamı Ali İhsan Başak, ilçede yapımı süren Şehit Sümer Deniz Çok Programlı Anadolu Lisesi ve öğretmenevi inşaatını inceledi.Çalışmalar hakkında Gölova Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez’den bilgi alan Kaymakam Başak, eğitimin en iyi ve en modern ortamda verilmesi için en büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.Okullaşma oranının üst seviyelere çıkması için gayret gösterdiklerini belirten Başak, Gölova’da eğitim kalitesinin artacağını ifade etti.Kaymakam Başak, her iki inşaatı yapan müteahhit firma yetkilileriyle görüşme yaparak, işlerin kısa sürede bitirilmesini istedi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde 12 bin çam fidanı toprakla buluşturuldu.Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Doğanşar ilçesinde 12 bin çam fidanı toprakla buluşturuldu.

Doğanşar Kaymakamı Mustafa Serin, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, öğrenci ve vatandaşlarla Mezgitli Yaylası'na 12 bin çam fidanı dikti.

Kaymakam Serin, törende yaptığı konuşmada, fidan dikimine katılan kamu kurum ve kuruluş temsilcilerine, asker, polis, öğrenci, muhtar ve vatandaşlara teşekkür etti.

Serin, Doğanşar'ın daha yeşil bir görünüme kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini dile getirerek, gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmayı arzuladıklarını ifade etti.


- Gölova'da eğitim yatırımları

Gölova Kaymakamı Ali İhsan Başak, ilçede yapımı süren Şehit Sümer Deniz Çok Programlı Anadolu Lisesi ve öğretmenevi inşaatını inceledi.

Çalışmalar hakkında Gölova Milli Eğitim Müdürü Salih Sönmez’den bilgi alan Kaymakam Başak, eğitimin en iyi ve en modern ortamda verilmesi için en büyük yatırımlar yapıldığını söyledi.

Okullaşma oranının üst seviyelere çıkması için gayret gösterdiklerini belirten Başak, Gölova’da eğitim kalitesinin artacağını ifade etti.

Kaymakam Başak, her iki inşaatı yapan müteahhit firma yetkilileriyle görüşme yaparak, işlerin kısa sürede bitirilmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.