pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

20.03.2018 - 10:43, Güncelleme: 20.03.2018 - 10:43
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik bakır rölyef kursu açıldı. Zara Belediyesi ile Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik bakır rölyef kursu açıldı. Zara Belediyesi ile Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan kursta 15 kadın kursiyer bakır rölyef eğitimi alıyor.Kurs hakkında AA muhabirine açıklama yapan Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, belediye olarak sosyal sorumlulukları ve hizmetleri yerine getirirken eğitimlere de özel önem verdiklerini söyledi. İlçede ilk kez bakır rölyef kursu açıldığını belirten Pala, "İlçemizde bugüne kadar hiç açılmamış bir kurs olan bakır rölyef kursumuzu Halk Eğitim Merkezi ile başlatmış bulunmaktayız. Belediye Kültür Merkezinde devam etmekte olan kursumuzda 15 bayan kursiyerimiz bulunmaktadır. Taleplerin yoğun olmasından dolayı ileri ki dönemlerde de kursumuzu devam ettireceğiz." dedi.- Gürün Belediye Başkanından esnaf ziyareti Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla tek tek sohbet eden ve her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Çiftçi, "Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir. Bizler belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." dedi. Çiftçi, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar diledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik bakır rölyef kursu açıldı. Zara Belediyesi ile Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde kadınlara yönelik bakır rölyef kursu açıldı.

Zara Belediyesi ile Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde açılan kursta 15 kadın kursiyer bakır rölyef eğitimi alıyor.

Kurs hakkında AA muhabirine açıklama yapan Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, belediye olarak sosyal sorumlulukları ve hizmetleri yerine getirirken eğitimlere de özel önem verdiklerini söyledi.

İlçede ilk kez bakır rölyef kursu açıldığını belirten Pala, "İlçemizde bugüne kadar hiç açılmamış bir kurs olan bakır rölyef kursumuzu Halk Eğitim Merkezi ile başlatmış bulunmaktayız. Belediye Kültür Merkezinde devam etmekte olan kursumuzda 15 bayan kursiyerimiz bulunmaktadır. Taleplerin yoğun olmasından dolayı ileri ki dönemlerde de kursumuzu devam ettireceğiz." dedi.

- Gürün Belediye Başkanından esnaf ziyareti

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Esnaflarla tek tek sohbet eden ve her zaman esnafın yanında olduklarını belirten Çiftçi, "Esnafımız ekonomimizin bel kemiğidir. Bizler belediye olarak her zaman esnafımızın yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz." dedi.

Çiftçi, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.