pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

21.12.2017 - 12:33, Güncelleme: 21.12.2017 - 12:33
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak ikinci etap konutların başvurularının ...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak ikinci etap konutların başvurularının başladığı belirtildi.Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye yapılması planlanan 101 adet 2+1 ve 70 adet 3+1 TOKİ projesinin tamamlandığını ifade etti.Koyulhisar Temi mevkisinde 4 kat 16 daire olmak üzere yapılacak konutların başvurularının başladığını aktaran Epsileli, ilçede yaşayan vatandaşların 25 Aralık-31 Ocak arasında Ziraat Bankası şubesine, İstanbul'da yaşayan vatandaşların ise Kağıthane Hamidiye şubesine giderek TOKİ hesabına 2+1 daireler için 2 bin, 3+1 daireler için 4 bin lira başvuru bedeli yatırmaları gerektiğini belirtti.Epsileli, "İlçemizin konut eksiğini gidermek için yaptığımız başvurular olumlu dönüş almıştır. Yukarıda belirtilen tarihlerde yapılan kayıtların listesi doğrultusunda TOKİ tarafından ihale yapılarak konutların yapımına başlanacaktır. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.- Suşehri Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) mütevelli heyetine 2 muhtar üye seçildi. Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçiminde konuşan Suşehri Kaymakamlığına vekalet eden Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Karagöz, "Muhtarlarımızla bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. Bu görüşmelerde güzel çalışmalara imza atılıyor. Gerek muhtarlarımız taleplerini iletiyor gerekse bizler muhtarlarımıza isteklerimizi iletiyoruz. Bu vesileyle muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum." dedi. Toplantıya, 12 mahalle muhtarı ve 53 köy muhtarı katıldı. Toplantıda, Aşağısarıca Köyü Muhtarı İbrahim Akbulut ve Yeni Mahalle Muhtarı Candar Yüzüak, SYDV'nin 2018 yılı mütevelli heyetine üye olarak seçildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak ikinci etap konutların başvurularının ...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılacak ikinci etap konutların başvurularının başladığı belirtildi.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye yapılması planlanan 101 adet 2+1 ve 70 adet 3+1 TOKİ projesinin tamamlandığını ifade etti.

Koyulhisar Temi mevkisinde 4 kat 16 daire olmak üzere yapılacak konutların başvurularının başladığını aktaran Epsileli, ilçede yaşayan vatandaşların 25 Aralık-31 Ocak arasında Ziraat Bankası şubesine, İstanbul'da yaşayan vatandaşların ise Kağıthane Hamidiye şubesine giderek TOKİ hesabına 2+1 daireler için 2 bin, 3+1 daireler için 4 bin lira başvuru bedeli yatırmaları gerektiğini belirtti.

Epsileli, "İlçemizin konut eksiğini gidermek için yaptığımız başvurular olumlu dönüş almıştır. Yukarıda belirtilen tarihlerde yapılan kayıtların listesi doğrultusunda TOKİ tarafından ihale yapılarak konutların yapımına başlanacaktır. İlçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

- Suşehri

Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) mütevelli heyetine 2 muhtar üye seçildi.

Suşehri Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçiminde konuşan Suşehri Kaymakamlığına vekalet eden Akıncılar Kaymakamı Akın Karagöz, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Karagöz, "Muhtarlarımızla bir araya gelerek istişareler yapıyoruz. Bu görüşmelerde güzel çalışmalara imza atılıyor. Gerek muhtarlarımız taleplerini iletiyor gerekse bizler muhtarlarımıza isteklerimizi iletiyoruz. Bu vesileyle muhtarlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

Toplantıya, 12 mahalle muhtarı ve 53 köy muhtarı katıldı.

Toplantıda, Aşağısarıca Köyü Muhtarı İbrahim Akbulut ve Yeni Mahalle Muhtarı Candar Yüzüak, SYDV'nin 2018 yılı mütevelli heyetine üye olarak seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.