pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

27.08.2017 - 17:58, Güncelleme: 27.08.2017 - 17:58
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, yaptığı açıklamada, eğitim öğretim...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, yaptığı açıklamada, eğitim öğretim yıllı başlamadan önce okul bölgelerinde bulunan ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt çalışması yaptıklarını söyledi. Asfaltlama çalışmasının İstiklal ve Damlaca mahallerini birbirine bağlayan Gül Sokak'ta devam ettiğini aktaran Oğuz, çalışmaların devam edeceğini belirtti.- Trafikte bayram tedbirleri Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bayram tatili dolayısıyla trafik kazalarının önlenmesini için denetimlerini artırdı. Ekipler yaptıkları uygulamalarda, sürücülere yolculuk esnasında uyulması gereken kuralları hatırlatarak, emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.Sürücülere uyarılarda bulunan ekipler, ayrıca halkın yoğun olduğu noktalara, "Emniyet kemeri kullanmak, kaza anında ölüm oranını, ön koltukta oturanlar için yüzde 50, arka koltukta oturanlar için yüzde 75'e kadar azaltmaktadır." şeklinde bilgilerin yer aldığı afişler yapıştırdı.- Zara'nın çehresi değişiyor Zara ilçesinde çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.Zara Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Varinli Caddesi güzergahında çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları yapıldı. Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, ilçenin muhtelif bölgelerinde çeşitli çecre düzenleme çalışamları yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti: "Hal Üstü'nde köy pazarı olarak kullanılan alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde süs havuzu inşaatı ile kameriyeler, banklar ve aydınlatma sistemleri ekleyerek halkımızın ve esnafımızın hizmetine açtık. Ayrıca Varinli Caddesi'ndeki refüjü kaldırarak, yol genişletme çalışması yaptık. Varinli Caddesi'nde tamamladığımız aydınlatma direkleri yenileme çalışmalarımızın devamını Mehmet Habib Soluk Caddesi'nde de devam ettireceğiz. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından diğer caddelerimizde de aydınlatma direklerimizi yenileyeceğiz."
SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, yaptığı açıklamada, eğitim öğretim...

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi, yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, yaptığı açıklamada, eğitim öğretim yıllı başlamadan önce okul bölgelerinde bulunan ve doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda asfalt çalışması yaptıklarını söyledi.

Asfaltlama çalışmasının İstiklal ve Damlaca mahallerini birbirine bağlayan Gül Sokak'ta devam ettiğini aktaran Oğuz, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

- Trafikte bayram tedbirleri

Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, bayram tatili dolayısıyla trafik kazalarının önlenmesini için denetimlerini artırdı.

Ekipler yaptıkları uygulamalarda, sürücülere yolculuk esnasında uyulması gereken kuralları hatırlatarak, emniyet kemerinin önemine dikkat çekti.

Sürücülere uyarılarda bulunan ekipler, ayrıca halkın yoğun olduğu noktalara, "Emniyet kemeri kullanmak, kaza anında ölüm oranını, ön koltukta oturanlar için yüzde 50, arka koltukta oturanlar için yüzde 75'e kadar azaltmaktadır." şeklinde bilgilerin yer aldığı afişler yapıştırdı.

- Zara'nın çehresi değişiyor

Zara ilçesinde çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.

Zara Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Varinli Caddesi güzergahında çevre düzenlemesi ve aydınlatma çalışmaları yapıldı.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, ilçenin muhtelif bölgelerinde çeşitli çecre düzenleme çalışamları yürüttüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Hal Üstü'nde köy pazarı olarak kullanılan alanda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde süs havuzu inşaatı ile kameriyeler, banklar ve aydınlatma sistemleri ekleyerek halkımızın ve esnafımızın hizmetine açtık. Ayrıca Varinli Caddesi'ndeki refüjü kaldırarak, yol genişletme çalışması yaptık. Varinli Caddesi'nde tamamladığımız aydınlatma direkleri yenileme çalışmalarımızın devamını Mehmet Habib Soluk Caddesi'nde de devam ettireceğiz. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından diğer caddelerimizde de aydınlatma direklerimizi yenileyeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.