pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

16.08.2017 - 14:58, Güncelleme: 16.08.2017 - 14:58
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Hizmetleri Komisyon toplantısı yapıldı.Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Hizmetleri Komisyon toplantısı yapıldı.Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ile komisyon üyeleri katıldı. Vatandaşlardan kurban kesimi sırasında gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyen Özdemir, temizlik ve hijyen konusunda vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.Çiftçi de vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için her yıl olduğu gibi bu sene de gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek, "Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca belediyemizin ilgili birimleri, görevleri başında olacaklar. Şimdiden tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum." dedi. - Şarkışla'da giysi yardımıTürk Kızılayı Şarkışla Şubesi tarafından öğrencilere giysi yardımı yapıldı. Türk Kızılay Şarkışla Şubesi Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, Hamide Türkoğlu Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan 50 öğrenciye ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunduklarını belirtti.Yardımın öğrencilere dağıtılmak üzere öğreticiler Ömer Çalışkan ve İlyas Şahin'e teslim edildiğini aktaran Yılmaz, ilçedeki diğer ihtiyaç sahibi kursiyerlere de yardımların devam edeceğini kaydetti.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Hizmetleri Komisyon toplantısı yapıldı.Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya,...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Gürün ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Kurban Hizmetleri Komisyon toplantısı yapıldı.

Kaymakamlıkta düzenlenen toplantıya, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi ile komisyon üyeleri katıldı.

Vatandaşlardan kurban kesimi sırasında gerekli hassasiyeti göstermelerini isteyen Özdemir, temizlik ve hijyen konusunda vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.

Çiftçi de vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için her yıl olduğu gibi bu sene de gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek, "Kurban Bayramı öncesi ve bayram boyunca belediyemizin ilgili birimleri, görevleri başında olacaklar. Şimdiden tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

- Şarkışla'da giysi yardımı

Türk Kızılayı Şarkışla Şubesi tarafından öğrencilere giysi yardımı yapıldı.

Türk Kızılay Şarkışla Şubesi Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz, Hamide Türkoğlu Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu'nda hafızlık eğitimi alan 50 öğrenciye ayakkabı ve kıyafet yardımında bulunduklarını belirtti.

Yardımın öğrencilere dağıtılmak üzere öğreticiler Ömer Çalışkan ve İlyas Şahin'e teslim edildiğini aktaran Yılmaz, ilçedeki diğer ihtiyaç sahibi kursiyerlere de yardımların devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.