pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

21.06.2017 - 15:13, Güncelleme: 21.06.2017 - 15:13
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek,...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, "Kadir Gecesi esenliğin tüm dünyaya bağışlandığı gündür. Bin aydan daha hayırlı olan bir gündür, dolayısıyla bugünün affı ve mağfireti boldur. Bütün Müslümanların ibadetlerini daha da çoğalttığı ve mağfiret bekledikleri bir gündür." dedi.- Şarkışla'da mezarlık çalışmasıŞarkışla Belediyesi, Garnizon Şehitliği önünde otopark oluşturmak için çalışma başlattı.Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerek cenaze defin işlemleri gerekse kabir ziyaretlerine gelen vatandaşların araçlarını koyacakları alanların kısıtlı olduğunu belirterek, yapılan çalışmayla araçlar için park alanı oluşturacaklarını söyledi.Mezarlık alanının etrafını beton perdelerle kapattıklarını aktaran Oğuz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını da sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı. Şahin, mesajında, İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek,...

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadir Gecesi nedeniyle mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, "Kadir Gecesi esenliğin tüm dünyaya bağışlandığı gündür. Bin aydan daha hayırlı olan bir gündür, dolayısıyla bugünün affı ve mağfireti boldur. Bütün Müslümanların ibadetlerini daha da çoğalttığı ve mağfiret bekledikleri bir gündür." dedi.

- Şarkışla'da mezarlık çalışması

Şarkışla Belediyesi, Garnizon Şehitliği önünde otopark oluşturmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gerek cenaze defin işlemleri gerekse kabir ziyaretlerine gelen vatandaşların araçlarını koyacakları alanların kısıtlı olduğunu belirterek, yapılan çalışmayla araçlar için park alanı oluşturacaklarını söyledi.

Mezarlık alanının etrafını beton perdelerle kapattıklarını aktaran Oğuz, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.