pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

14.06.2017 - 11:13, Güncelleme: 14.06.2017 - 11:13
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi. Kentteki bir lokantada düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi. Kentteki bir lokantada düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, basın mensuplarını mesai arkadaşı olarak gördüğünü belirterek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.Sivas Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Üngör ise programa gerek il merkezinden ve gerekse ilçelerden katılan gazetecilere teşekkür etti. Programda Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'e plaket verildi. Programa, Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Sabri Karakaya ve kentte görev yapan dernek üyesi gazeteciler katıldı. - Gürün'de iftar programı Gürün Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından iftar programı düzenlendi. Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda konuşan oda başkanı Hamit Tuna, programa katılan tüm şoför esnafına teşekkür etti. Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi de ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını artıran kutsal bir ay olduğunu söyledi. Programa, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şoför esnafı katıldı.- Sivas Ticaret Borsasının iftar programıSivas Ticaret Borsası yöneticileri, Yıldızeli ilçesindeki üyeleri ile iftar programında buluştu.Sivas Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, meclis üyeleri ve Yıldızeli ilçesinde bulunan borsa üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.Hastaoğlu, programda yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür etti. Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini dileyen Hastaoğlu, "Sizlerle bir araya geldiğimiz birlik ve beraberliğimize vesile olan bu mübarek ayın hepimize bereket ve huzur getirmesini, kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.Borsa başkanlığına yeniden aday olduğunu anımsatan Hastaoğlu üyelerden destek istedi.
SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi. Kentteki bir lokantada düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas Gazeteciler Derneği tarafından iftar programı düzenlendi.

Kentteki bir lokantada düzenlenen programda konuşan Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, basın mensuplarını mesai arkadaşı olarak gördüğünü belirterek programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sivas Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Üngör ise programa gerek il merkezinden ve gerekse ilçelerden katılan gazetecilere teşekkür etti.

Programda Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ve helikopter kazasında hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş'e plaket verildi.

Programa, Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Sabri Karakaya ve kentte görev yapan dernek üyesi gazeteciler katıldı.

- Gürün'de iftar programı

Gürün Şoförler ve Otomobilciler Odası tarafından iftar programı düzenlendi.

Asef Çoban Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programda konuşan oda başkanı Hamit Tuna, programa katılan tüm şoför esnafına teşekkür etti.

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi de ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını artıran kutsal bir ay olduğunu söyledi.

Programa, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şoför esnafı katıldı.

- Sivas Ticaret Borsasının iftar programı

Sivas Ticaret Borsası yöneticileri, Yıldızeli ilçesindeki üyeleri ile iftar programında buluştu.

Sivas Ticaret Borsasının ev sahipliğinde düzenlenen iftar programı, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, meclis üyeleri ve Yıldızeli ilçesinde bulunan borsa üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

Hastaoğlu, programda yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.

Ramazan ayının bolluk ve bereket getirmesini dileyen Hastaoğlu, "Sizlerle bir araya geldiğimiz birlik ve beraberliğimize vesile olan bu mübarek ayın hepimize bereket ve huzur getirmesini, kardeşlik duygularımızı güçlendirmesini ve tüm insanlığa hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Borsa başkanlığına yeniden aday olduğunu anımsatan Hastaoğlu üyelerden destek istedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.