pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

24.05.2017 - 13:58, Güncelleme: 24.05.2017 - 13:58
 

Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri'nde kan bağışı kampanyası düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.Türk Kızılayı Kan Merkezince ilçede düzenlenen kampanya kapsamında, 2 gün boyunca doktorlardan Gökhan Baş gözetiminde kan bağışı kabul edildi.Baş, Suşehri halkının kan bağışına çok duyarlı olduğunu ifade ederek, "Kızılay Kan Merkezi olarak Suşehri ilçemizden çok memnun ayrılıyoruz. Her geldiğimizde vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu sefer de yoğun ilgiyle kampanyamıza başladık. Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ramazan ayında sıkıntı çekmemeleri için bu kampanyamızı başlattık." dedi. Baş, ramazan ayında kan vermek isteyen vatandaşların iftardan sonra Sivas'taki Türk Kızılayı Kan Merkezine başvurabileceklerini söyledi.- Kaymakam Önal'a teşekkür ziyaretiDoğanşar ilçesine bağlı Kozlu köyü muhtarı Muzaffer Önal, Kaymakam Mustafa Serin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.Önal, ziyarette, Çanakkale gezisi ve İstanbul'da geleneksel olarak düzenlenen keşkek programı dolayısıyla Serin'e muhtarlar adına teşekkür etti.Serin de muhtarların kendilerini için çok önemli olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Suşehri'nde kan bağışı kampanyası düzenlendi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Türk Kızılayı Kan Merkezince ilçede düzenlenen kampanya kapsamında, 2 gün boyunca doktorlardan Gökhan Baş gözetiminde kan bağışı kabul edildi.

Baş, Suşehri halkının kan bağışına çok duyarlı olduğunu ifade ederek, "Kızılay Kan Merkezi olarak Suşehri ilçemizden çok memnun ayrılıyoruz. Her geldiğimizde vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Bu sefer de yoğun ilgiyle kampanyamıza başladık. Kan ihtiyacı olan vatandaşlarımızın ramazan ayında sıkıntı çekmemeleri için bu kampanyamızı başlattık." dedi.

Baş, ramazan ayında kan vermek isteyen vatandaşların iftardan sonra Sivas'taki Türk Kızılayı Kan Merkezine başvurabileceklerini söyledi.

- Kaymakam Önal'a teşekkür ziyareti

Doğanşar ilçesine bağlı Kozlu köyü muhtarı Muzaffer Önal, Kaymakam Mustafa Serin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Önal, ziyarette, Çanakkale gezisi ve İstanbul'da geleneksel olarak düzenlenen keşkek programı dolayısıyla Serin'e muhtarlar adına teşekkür etti.

Serin de muhtarların kendilerini için çok önemli olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.