pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

15.05.2017 - 16:08, Güncelleme: 15.05.2017 - 16:08
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından önlük giyme töreni düzenlendi. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından önlük giyme töreni düzenlendi. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Çetin, rektör danışmanları Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, öğretim elemanları ve öğrencilerle aileleri katıldı. Programda konuşan Çetin, sağlık alanına ilk adımlarını atan öğrencilere başarı temennisinde bulundu. Rektör danışmanı Görler ise önlük giyme töreni ile sağlık alanına giren öğrencilere başarı dileyerek, "Üniversitemiz sağlık politikalarında birtakım eksikliklerimiz vardı. Rektörümüzün talimatlarıyla bu eksikliklerin ortadan kaldırılması için yoğun çaba harcıyoruz.” ifadesini kullandı. Programa konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Kılıçarslan da yeni ilaç şekilleri, yeni nesil eczacılar ve akademisyenlik konulu konferans verdi. Programın sonunda Eczacılık Fakültesi öğrencileri önlük giyme törenini gerçekleştirdi. - Başarılı hemşire ödüllendirildi Sivas Numune Hastanesi Acil Servis Sorumlu Hemşiresi Gülseren Apak, Sağlık Bakanlığınca düzenlenen, Ebe ve Hemşireler Derneği ve Sağlık-Sen iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Ebe ve Hemşireler Günü Etkinliği' töreninde ödüllendirildi. Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Apak, ödülünü Ankara'da düzenlenen törende Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın elinden aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Numune Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Mahmut Aluç, hastane çalışanlarının başarısından dolayı ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Apak'a başarısından dolayı teşekkür eden Aluç, "Hastanemize kazandırılan bu ödülden ötürü Acil Servis Sorumlu Hemşiresi Gülseren Apak'a ve bizleri bu ödüle layık gördükleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ'a minnettarız.” ifadesini kullandı. Apak ise kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “Bizler hemşireler olarak, kutsal mesleğimizi icra ederken kendimizi sağlığa adamış bireyler olarak görmekteyiz. Vatandaşlarımıza en iyi, en güzel şekilde hizmet verebilmek, bizler için çok gurur vericidir. Gece gündüz demeden, bütün olumsuz şartları düşünmeden, böyle bir hizmeti sunmanın huzurunu yaşamaktayız." açıklamasında bulundu.
SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından önlük giyme töreni düzenlendi. CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Eczacılık Fakültesi tarafından önlük giyme töreni düzenlendi.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Çetin, rektör danışmanları Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, öğretim elemanları ve öğrencilerle aileleri katıldı.

Programda konuşan Çetin, sağlık alanına ilk adımlarını atan öğrencilere başarı temennisinde bulundu.

Rektör danışmanı Görler ise önlük giyme töreni ile sağlık alanına giren öğrencilere başarı dileyerek, "Üniversitemiz sağlık politikalarında birtakım eksikliklerimiz vardı. Rektörümüzün talimatlarıyla bu eksikliklerin ortadan kaldırılması için yoğun çaba harcıyoruz.” ifadesini kullandı.

Programa konuşmacı olarak katılan Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Kılıçarslan da yeni ilaç şekilleri, yeni nesil eczacılar ve akademisyenlik konulu konferans verdi.

Programın sonunda Eczacılık Fakültesi öğrencileri önlük giyme törenini gerçekleştirdi.

- Başarılı hemşire ödüllendirildi

Sivas Numune Hastanesi Acil Servis Sorumlu Hemşiresi Gülseren Apak, Sağlık Bakanlığınca düzenlenen, Ebe ve Hemşireler Derneği ve Sağlık-Sen iş birliğiyle gerçekleştirilen 'Ebe ve Hemşireler Günü Etkinliği' töreninde ödüllendirildi.

Hastaneden yapılan yazılı açıklamaya göre, Apak, ödülünü Ankara'da düzenlenen törende Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın elinden aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sivas Numune Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Mahmut Aluç, hastane çalışanlarının başarısından dolayı ödüllendirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Apak'a başarısından dolayı teşekkür eden Aluç, "Hastanemize kazandırılan bu ödülden ötürü Acil Servis Sorumlu Hemşiresi Gülseren Apak'a ve bizleri bu ödüle layık gördükleri için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Sağlık Bakanı Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ'a minnettarız.” ifadesini kullandı.

Apak ise kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, “Bizler hemşireler olarak, kutsal mesleğimizi icra ederken kendimizi sağlığa adamış bireyler olarak görmekteyiz. Vatandaşlarımıza en iyi, en güzel şekilde hizmet verebilmek, bizler için çok gurur vericidir. Gece gündüz demeden, bütün olumsuz şartları düşünmeden, böyle bir hizmeti sunmanın huzurunu yaşamaktayız." açıklamasında bulundu.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.