pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

29.03.2017 - 16:13, Güncelleme: 29.03.2017 - 16:13
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı'yı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı'yı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüksel ve Yılancı ziyarette, 16 Nisan 2016'da yapılacak halk oylaması çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.Yüksel, ziyarette, "Komşu komşunun külüne muhtaçtır, bizler de birbirimize karşı komşu olmanın gereğini yerine getireceğiz. Millete hizmet yolunda her türlü yardımlaşmaya devam edeceğiz, Şahin başkana hayırlı çalışmalarının devamını diliyorum, Allah başarılarını daim eylesin." ifadelerini kullandı.Yılancı da ziyaret dolayısıyla Yüksel'e teşekkür etti.- GemerekGemerek Halk Eğitim Merkezince annelere yönelik aile eğitim kursu açıldı.Kurumdan alınan bilgiye göre, Yeniçubuk Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen ve çocukların eğitimini en iyi şekilde almasını amaçlayan kursa, 41 anne katılıyor.Haftanın 3 günü okulda düzenlenen kursun yanı sıra 2 gün de kursiyer annelere ziyaretlerde bulunuluyor. Ziyaretlerde özellikle 0-5 yaş grubu çocukların ev içinde ve dışında olan davranışlarının incelenmesi ve toplum için yararlı nesiller yetiştirilmesi amaçlanıyor.Kursta öğretmenler Meliha Çoker ve Süheyla Koç eğitim veriyor.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı'yı ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı'yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüksel ve Yılancı ziyarette, 16 Nisan 2016'da yapılacak halk oylaması çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Yüksel, ziyarette, "Komşu komşunun külüne muhtaçtır, bizler de birbirimize karşı komşu olmanın gereğini yerine getireceğiz. Millete hizmet yolunda her türlü yardımlaşmaya devam edeceğiz, Şahin başkana hayırlı çalışmalarının devamını diliyorum, Allah başarılarını daim eylesin." ifadelerini kullandı.

Yılancı da ziyaret dolayısıyla Yüksel'e teşekkür etti.

- Gemerek

Gemerek Halk Eğitim Merkezince annelere yönelik aile eğitim kursu açıldı.

Kurumdan alınan bilgiye göre, Yeniçubuk Cumhuriyet İlkokulunda düzenlenen ve çocukların eğitimini en iyi şekilde almasını amaçlayan kursa, 41 anne katılıyor.

Haftanın 3 günü okulda düzenlenen kursun yanı sıra 2 gün de kursiyer annelere ziyaretlerde bulunuluyor. Ziyaretlerde özellikle 0-5 yaş grubu çocukların ev içinde ve dışında olan davranışlarının incelenmesi ve toplum için yararlı nesiller yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Kursta öğretmenler Meliha Çoker ve Süheyla Koç eğitim veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.