pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Kısa Kısa

24.03.2017 - 16:48, Güncelleme: 24.03.2017 - 16:48
 

Sivas'tan Kısa Kısa

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 2 midibüs hizmete girdi.Zara Merkez Camisi yanında araçların hizmete girmesi dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 2 midibüs hizmete girdi.Zara Merkez Camisi yanında araçların hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "2014 yılında söz verdiğimiz hizmetlerimiz çok şükür yerine gelmeye devam ediyor. Şehir içi ulaşım, toplu konut kura çekimi, doğalgaz hattı gibi hizmetler hızla Zara’mıza kazandırılıyor. Zara büyüyor, Türkiye büyüyor." diye konuştu. Bilgin, 16 Nisan’dan sonra Türkiye olarak, Zara olarak daha güçlü bir şekilde büyümeye devam edeceklerini dile getirdi.Kaymakam Yunus Kızılgüneş ise, "Zara ilçemizin önemli bir ihtiyacı da şehir içi ulaşımdı. Bu hizmetin gelmesine vesile olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da, "Zara sanayisi yanında inşa edilen birinci etap toplu konutlarımızda ikamet edecek vatandaşlarımız, sanayi esnaflarımız ve iki yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilere hizmet vermek ve ulaşım sorunlarına çözüm olmak üzere alımını gerçekleştirdiğimiz iki adet midibüs ile şehir içi ulaşımına başlıyoruz." dedi.Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Sefer Alıcı tarafından yapılan dualar eşliğinde kurban kesilmesinin ardından midibüsler hizmete girdi.İlçe merkezi ile sanayi arasında hizmet verecek midibüsler, 17 Nisan'a kadar ücretsiz olacak.- UlaşGemerek Kaymakamı Cuma Kılınç, Ulaş'a yeni atanan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz'ı ziyaret etti.Kılınç ve Yılmaz, ilçelerle ile ilgili çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.Yılmaz, Ulaş'ın küçük, şirin ve gelişmeye elverişli bir ilçe olduğunu, ilçeyle ilgili değişik projeler hazırlanacağını söyledi.Çalışmaları Ulaş Belediyesi ve kamu çalışanlarıyla hayata geçireceklerini aktaran Kaymakam Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kılınç'a teşekkür etti.
SİVAS (AA) - Zara Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 2 midibüs hizmete girdi.Zara Merkez Camisi yanında araçların hizmete girmesi dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Zara Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 2 midibüs hizmete girdi.

Zara Merkez Camisi yanında araçların hizmete girmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "2014 yılında söz verdiğimiz hizmetlerimiz çok şükür yerine gelmeye devam ediyor. Şehir içi ulaşım, toplu konut kura çekimi, doğalgaz hattı gibi hizmetler hızla Zara’mıza kazandırılıyor. Zara büyüyor, Türkiye büyüyor." diye konuştu.

Bilgin, 16 Nisan’dan sonra Türkiye olarak, Zara olarak daha güçlü bir şekilde büyümeye devam edeceklerini dile getirdi.

Kaymakam Yunus Kızılgüneş ise, "Zara ilçemizin önemli bir ihtiyacı da şehir içi ulaşımdı. Bu hizmetin gelmesine vesile olanlara teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da, "Zara sanayisi yanında inşa edilen birinci etap toplu konutlarımızda ikamet edecek vatandaşlarımız, sanayi esnaflarımız ve iki yüksekokulumuzda eğitim gören öğrencilere hizmet vermek ve ulaşım sorunlarına çözüm olmak üzere alımını gerçekleştirdiğimiz iki adet midibüs ile şehir içi ulaşımına başlıyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Sefer Alıcı tarafından yapılan dualar eşliğinde kurban kesilmesinin ardından midibüsler hizmete girdi.

İlçe merkezi ile sanayi arasında hizmet verecek midibüsler, 17 Nisan'a kadar ücretsiz olacak.


- Ulaş

Gemerek Kaymakamı Cuma Kılınç, Ulaş'a yeni atanan Kaymakam Mahmut Sami Yılmaz'ı ziyaret etti.

Kılınç ve Yılmaz, ilçelerle ile ilgili çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Yılmaz, Ulaş'ın küçük, şirin ve gelişmeye elverişli bir ilçe olduğunu, ilçeyle ilgili değişik projeler hazırlanacağını söyledi.

Çalışmaları Ulaş Belediyesi ve kamu çalışanlarıyla hayata geçireceklerini aktaran Kaymakam Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kılınç'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.