pendik escort bayan
ak

Sivas'tan İdlib'e Yardım Tırı Gönderildi

20.10.2018 - 17:03, Güncelleme: 20.10.2018 - 17:03
 

Sivas'tan İdlib'e Yardım Tırı Gönderildi

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde toplanan insani yardım malzemeleri, tırlarla İdlib'e gönderildi.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde toplanan insani yardım malzemeleri, tırlarla İdlib'e gönderildi.Sivas İHH ile AK Parti il ve ilçe başkanlıkları işbirliğinde hazırlanan tırlar için Cumhuriyet Meydanı'nda uğurlama töreni düzenlendi.Törende konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, tırların doldurulmasında yardım eden hayır sahiplerine teşekkür ederek, "İnşallah ensar ruhuyla yardımlarımız devam edecek. Onların her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ise, 8 yılı aşkındır Suriye de insanlık dramı yaşandığını söyledi.Türk milleti olarak Suriye'de yaşanan olayalara kayıtsız kalmadıklarını ve kalmayacaklarını vurgulayan Aksu, "İHH Sivas şubemizle beraber İdlib'de yaşanan bu insani drama destek olmak için bir kampanya başlattık ve bu kampanya neticesinde bin torba un, 7 bin şampuan ve 3 bin parça çocuk giysisinden oluşan tırlarımızı hazırladık." dedi.Sivas İHH Dernek Başkanı Ahmet Çakmak da, İHH'nın Suriye'deki çalışmalarını anlatarak, yardımların süreceğini belirtti.Konuşmaların ardından içerisinde gıda, un, hijyen malzemesi bulunan 2 tır dualarla uğurlandı.
SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde toplanan insani yardım malzemeleri, tırlarla İdlib'e gönderildi.Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Derneği öncülüğünde toplanan insani yardım malzemeleri, tırlarla İdlib'e gönderildi.

Sivas İHH ile AK Parti il ve ilçe başkanlıkları işbirliğinde hazırlanan tırlar için Cumhuriyet Meydanı'nda uğurlama töreni düzenlendi.

Törende konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, tırların doldurulmasında yardım eden hayır sahiplerine teşekkür ederek, "İnşallah ensar ruhuyla yardımlarımız devam edecek. Onların her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz." diye konuştu.

AK Parti Sivas İl Başkanı Hakan Aksu ise, 8 yılı aşkındır Suriye de insanlık dramı yaşandığını söyledi.

Türk milleti olarak Suriye'de yaşanan olayalara kayıtsız kalmadıklarını ve kalmayacaklarını vurgulayan Aksu, "İHH Sivas şubemizle beraber İdlib'de yaşanan bu insani drama destek olmak için bir kampanya başlattık ve bu kampanya neticesinde bin torba un, 7 bin şampuan ve 3 bin parça çocuk giysisinden oluşan tırlarımızı hazırladık." dedi.

Sivas İHH Dernek Başkanı Ahmet Çakmak da, İHH'nın Suriye'deki çalışmalarını anlatarak, yardımların süreceğini belirtti.

Konuşmaların ardından içerisinde gıda, un, hijyen malzemesi bulunan 2 tır dualarla uğurlandı.

Sivas'tan İdlib'e Yardım Tırı Gönderildi

Sivas'tan İdlib'e Yardım Tırı Gönderildi

Sivas'tan İdlib'e Yardım Tırı Gönderildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.