pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Haleplilere Yardım

20.01.2017 - 16:48, Güncelleme: 20.01.2017 - 16:48
 

Sivas'tan Haleplilere Yardım

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Halepliler için toplanan yardım tırı yola çıkarıldı.Zara Belediyesi tarafından başlatılan, "Yükümüz İnsanlık...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Halepliler için toplanan yardım tırı yola çıkarıldı.Zara Belediyesi tarafından başlatılan, "Yükümüz İnsanlık Yolumuz Halep" kampanyası için toplanan yardım malzemeleri bölgeye uğurlandı.Türkiye'nin devleti, milleti ile tüm dünyadaki mazlum halkların yanında olduğunu belirten ilçe Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, "Biz de Zara olarak belediyemiz öncülüğünde gerçekleştirilen, Zaralı duyarlı vatandaşlarımız tarafından toplanılan yardım tırını Haleplilere gönderiyoruz." dedi.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da, yardımda bulunan ilçe sakinlerine teşekkür etti. Daha sonra hazırlanan yardım tırı, Haleplilere ulaştırılmak üzere bölgeye doğru yola çıktı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Halepliler için toplanan yardım tırı yola çıkarıldı.Zara Belediyesi tarafından başlatılan, "Yükümüz İnsanlık...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Halepliler için toplanan yardım tırı yola çıkarıldı.

Zara Belediyesi tarafından başlatılan, "Yükümüz İnsanlık Yolumuz Halep" kampanyası için toplanan yardım malzemeleri bölgeye uğurlandı.

Türkiye'nin devleti, milleti ile tüm dünyadaki mazlum halkların yanında olduğunu belirten ilçe Kaymakamı Yunus Kızılgüneş, "Biz de Zara olarak belediyemiz öncülüğünde gerçekleştirilen, Zaralı duyarlı vatandaşlarımız tarafından toplanılan yardım tırını Haleplilere gönderiyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala da, yardımda bulunan ilçe sakinlerine teşekkür etti.

Daha sonra hazırlanan yardım tırı, Haleplilere ulaştırılmak üzere bölgeye doğru yola çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.