pendik escort bayan
ak

Sivas'tan Gazze'ye Destek

10.07.2014 - 16:36, Güncelleme: 10.07.2014 - 16:36
 

Sivas'tan Gazze'ye Destek

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sivas Şubesi üyeleri, kent meydanında yaptıkları basın açıklaması ile İsrail'in Gazze saldırısına tepki gösterdi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sivas Şubesi üyeleri,Kent meydanında yaptıkları basın açıklaması ile İsrail'in Gazze saldırısına tepki gösterdi. Kent meydanında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup 'Kahrolsun İsrail' yazılı pankart açtı. Ellerinde 'Direnen Filistin kazanacak' yazılı dövizler ve Filistin bayrakları taşıyan grup İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan İHH Sivas Şubesi Basın Sözcüsü Abdullah Altunkes, "İsrail işgal rejiminin Gazze'ye yönelik askeri operasyona başlaması zaten büyük bir dramın yaşandığı Gazze'yi, Ramazan ayı içerisinde daha da zor şartlara sevk etti. İşgal rejiminin en bilindik taktiği, dikkatleri başka yöne çekip olayları 'terör' meselesi haline getirmek ve yaptığı katliamları terörle mücadele adına yaptığı yalanını uydurmak. Bilesiniz ki dünya artık bu yalanı yutmuyor" dedi. Yaşanan katliamı durdurmak istediklerini belirten Altunkes, "Tüm bu yaşanan vahşet karşısında başta Türkiye olmak üzere, İslam dünyasını harekete geçmeye çağırıyor ve saldırıların durdurulması konusunda uluslararası bir baskı oluşturulmasını talep ediyoruz. Mazlum ve mağdur Filistin halkının yanında taraf olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha bildiriyoruz" diye konuştu. - Sivas
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sivas Şubesi üyeleri, kent meydanında yaptıkları basın açıklaması ile İsrail'in Gazze saldırısına tepki gösterdi.

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Sivas Şubesi üyeleri,Kent meydanında yaptıkları basın açıklaması ile İsrail'in Gazze saldırısına tepki gösterdi.

Kent meydanında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup 'Kahrolsun İsrail' yazılı pankart açtı. Ellerinde 'Direnen Filistin kazanacak' yazılı dövizler ve Filistin bayrakları taşıyan grup İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Grup adına açıklama yapan İHH Sivas Şubesi Basın Sözcüsü Abdullah Altunkes, "İsrail işgal rejiminin Gazze'ye yönelik askeri operasyona başlaması zaten büyük bir dramın yaşandığı Gazze'yi, Ramazan ayı içerisinde daha da zor şartlara sevk etti. İşgal rejiminin en bilindik taktiği, dikkatleri başka yöne çekip olayları 'terör' meselesi haline getirmek ve yaptığı katliamları terörle mücadele adına yaptığı yalanını uydurmak. Bilesiniz ki dünya artık bu yalanı yutmuyor" dedi.

Yaşanan katliamı durdurmak istediklerini belirten Altunkes, "Tüm bu yaşanan vahşet karşısında başta Türkiye olmak üzere, İslam dünyasını harekete geçmeye çağırıyor ve saldırıların durdurulması konusunda uluslararası bir baskı oluşturulmasını talep ediyoruz. Mazlum ve mağdur Filistin halkının yanında taraf olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha bildiriyoruz" diye konuştu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.