pendik escort bayan
ak

"Sivas'tan Erzurum'a Mektup Kardeşliği"

23.10.2017 - 16:43, Güncelleme: 23.10.2017 - 16:43
 

"Sivas'tan Erzurum'a Mektup Kardeşliği"

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde uygulamaya konulan "Sivas'tan Erzurum'a Mektup Kardeşliği" projesiyle ana sınıfı öğrencilerinin yeni arkadaşlıklar kurmaları...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde uygulamaya konulan "Sivas'tan Erzurum'a Mektup Kardeşliği" projesiyle ana sınıfı öğrencilerinin yeni arkadaşlıklar kurmaları hedefleniyor.Zara Mehmet Akif İlkokulu'nda anasınıfı öğretmeni Serkan Demir, öncülüğünde uygulamaya konulan proje kapsamında, Zara Mehmet Akif İlkokulu Minik Yıldızlar Anasınıfı öğrencileri ile Erzurum'un Pazaryolu ilçesi Sefer Zengin İlkokulu Anasınıfı öğrencileri arasında mektup kardeşliğiyle yeni arkadaşlıklar kurulması planlanıyor.Demir, projeyle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknolojinin gelişmesiyle kaybolmaya yüz tutan mektuplaşmanın yeniden canlanması hedeflediklerini söyledi.Öğrenciler tarafından mektubun daha iyi tanınıp bilinmesi için böyle bir projeyi uyguladıklatını aktaran Demir, "Mektup kardeşliği sayesinde birbirini tanımayan öğrenciler arasında yeni dostlukların kurulmasını amaçlamaktayız. Bu projemiz sayesinde sosyal ve kültürel açıdan çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu etkinliklerin sağlıklı sonuçlar vereceğini düşünmekteyiz." diye konuştu.Demir, yapılacak işler hakkında da bilgiler vererek, "Proje kapsamında Erzurum ili Pazaryolu ilçesindeki Sefer Zengin İlkokulu Anasınıfı öğrencilerimizle bir gönül köprüsü oluşturacağız. Velilerimizin de yardımlarıyla öğrencilerimiz Erzurum'daki arkadaşları için bir resim yapacak ve resmin arkasına duygu-düşüncelerini yazdıracaklar. Ayrıca mektuplarıyla bir hediye alarak arkadaşlarına gönderecekler. Aynı şekilde o okuldaki öğrencilerden mektuplarımıza cevap bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.Geçmiş yıllarda da Erzurum ve Van illerindeki öğrenciler arasında benzer bir proje yaptıklarını belirten Demir, "Hala öğrencilerimizin birbirleriyle arkadaşlıklarını devam ettirdiklerinin haberlerini alıyorum. Projemizde daha önce görev yaptığım Pazaryolu Sefer Zengin İlkokulu Anasınıfı'nı seçtik. Projemizin sonucunun başarılı olacağını ümit ediyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde uygulamaya konulan "Sivas'tan Erzurum'a Mektup Kardeşliği" projesiyle ana sınıfı öğrencilerinin yeni arkadaşlıklar kurmaları...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde uygulamaya konulan "Sivas'tan Erzurum'a Mektup Kardeşliği" projesiyle ana sınıfı öğrencilerinin yeni arkadaşlıklar kurmaları hedefleniyor.

Zara Mehmet Akif İlkokulu'nda anasınıfı öğretmeni Serkan Demir, öncülüğünde uygulamaya konulan proje kapsamında, Zara Mehmet Akif İlkokulu Minik Yıldızlar Anasınıfı öğrencileri ile Erzurum'un Pazaryolu ilçesi Sefer Zengin İlkokulu Anasınıfı öğrencileri arasında mektup kardeşliğiyle yeni arkadaşlıklar kurulması planlanıyor.

Demir, projeyle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknolojinin gelişmesiyle kaybolmaya yüz tutan mektuplaşmanın yeniden canlanması hedeflediklerini söyledi.

Öğrenciler tarafından mektubun daha iyi tanınıp bilinmesi için böyle bir projeyi uyguladıklatını aktaran Demir, "Mektup kardeşliği sayesinde birbirini tanımayan öğrenciler arasında yeni dostlukların kurulmasını amaçlamaktayız. Bu projemiz sayesinde sosyal ve kültürel açıdan çocukların gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu etkinliklerin sağlıklı sonuçlar vereceğini düşünmekteyiz." diye konuştu.

Demir, yapılacak işler hakkında da bilgiler vererek, "Proje kapsamında Erzurum ili Pazaryolu ilçesindeki Sefer Zengin İlkokulu Anasınıfı öğrencilerimizle bir gönül köprüsü oluşturacağız. Velilerimizin de yardımlarıyla öğrencilerimiz Erzurum'daki arkadaşları için bir resim yapacak ve resmin arkasına duygu-düşüncelerini yazdıracaklar. Ayrıca mektuplarıyla bir hediye alarak arkadaşlarına gönderecekler. Aynı şekilde o okuldaki öğrencilerden mektuplarımıza cevap bekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Geçmiş yıllarda da Erzurum ve Van illerindeki öğrenciler arasında benzer bir proje yaptıklarını belirten Demir, "Hala öğrencilerimizin birbirleriyle arkadaşlıklarını devam ettirdiklerinin haberlerini alıyorum. Projemizde daha önce görev yaptığım Pazaryolu Sefer Zengin İlkokulu Anasınıfı'nı seçtik. Projemizin sonucunun başarılı olacağını ümit ediyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.