pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Uyuşturucu Operasyonu

10.11.2018 - 17:43, Güncelleme: 10.11.2018 - 17:43
 

Sivas'taki Uyuşturucu Operasyonu

Gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı. Operasyonda yakalanan Serhat K. ve akrabası Yakup K, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şubesi ekipleri dün, Sivas-Erzincan Karayolu kent girişindeki kontrol noktasında, Serhat K. yönetimindeki 06 HC 0452 plakalı otomobili durdurmuş, narkotik detektör köpeği "Kurt"un da katıldığı aramada, aracın LPG deposuna gizlenmiş 17 kilogram eroin ele geçirilmişti.
Gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Operasyonda yakalanan Serhat K. ve akrabası Yakup K, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik ve İstihbarat Şubesi ekipleri dün, Sivas-Erzincan Karayolu kent girişindeki kontrol noktasında, Serhat K. yönetimindeki 06 HC 0452 plakalı otomobili durdurmuş, narkotik detektör köpeği "Kurt"un da katıldığı aramada, aracın LPG deposuna gizlenmiş 17 kilogram eroin ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.