pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Cinayet Davası

21.09.2018 - 11:13, Güncelleme: 21.09.2018 - 11:13
 

Sivas'taki Cinayet Davası

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir barda işlenen cinayetin zanlılarının yargılandığı davaya devam edildi.Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir barda işlenen cinayetin zanlılarının yargılandığı davaya devam edildi.Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Oğuzhan G (24), sanık avukatları ve maktul Hakan Kalem'in avukatı katıldı.Tutuksuz yargılanan ağabey Furkan G. (29) ise sağlık problemi nedeniyle duruşmaya katılmadı.Oğuzhan G. ve avukatların süre istemesi dolayısıyla duruşma 5 Ekim'e ertelendi.Çarşıbaşı Mahallesi'nde 23 Kasım 2016'da bir barda Furkan G (29), kardeşi Oğuzhan G. (24) ve arkadaşları Hakan Kalem arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan, Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalem hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili Furkan G, gözaltına alınmış, olaydan sonra kaçan Oğuzhan G. ise 8 ay sonra polis ekiplerince yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir barda işlenen cinayetin zanlılarının yargılandığı davaya devam edildi.Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya,...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir barda işlenen cinayetin zanlılarının yargılandığı davaya devam edildi.

Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Oğuzhan G (24), sanık avukatları ve maktul Hakan Kalem'in avukatı katıldı.

Tutuksuz yargılanan ağabey Furkan G. (29) ise sağlık problemi nedeniyle duruşmaya katılmadı.

Oğuzhan G. ve avukatların süre istemesi dolayısıyla duruşma 5 Ekim'e ertelendi.

Çarşıbaşı Mahallesi'nde 23 Kasım 2016'da bir barda Furkan G (29), kardeşi Oğuzhan G. (24) ve arkadaşları Hakan Kalem arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan, Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalem hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili Furkan G, gözaltına alınmış, olaydan sonra kaçan Oğuzhan G. ise 8 ay sonra polis ekiplerince yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.