pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Cinayet

24.11.2018 - 14:48, Güncelleme: 24.11.2018 - 14:48
 

Sivas'taki Cinayet

Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldüren zanlı ve kayınbiraderi adliyeye sevk edildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı ile kayınbiraderi adliyeye gönderildi.Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde çıkan kavga sonrasında, 2 arkadaşını pompalı tüfekle vuran A.K. ile olayda kullandığı tüfeği temin ettiği ileri sürülen kayınbiraderi T.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde önceki gece çıkan kavga sonrasında, 2 arkadaşını pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçan A.K, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanmış, A.K'nin ifadesinin ardından kayınbiraderi T.Ç. de gözaltına alınmıştı.
Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldüren zanlı ve kayınbiraderi adliyeye sevk edildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kamu kurumuna ait sosyal tesiste 2 mesai arkadaşını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan cinayet zanlısı ile kayınbiraderi adliyeye gönderildi.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde çıkan kavga sonrasında, 2 arkadaşını pompalı tüfekle vuran A.K. ile olayda kullandığı tüfeği temin ettiği ileri sürülen kayınbiraderi T.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesisi'nin yemekhanesinde önceki gece çıkan kavga sonrasında, 2 arkadaşını pompalı tüfekle vurduktan sonra kaçan A.K, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanmış, A.K'nin ifadesinin ardından kayınbiraderi T.Ç. de gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.