pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Cinayet

04.04.2017 - 09:40, Güncelleme: 04.04.2017 - 09:40
 

Sivas'taki Cinayet

Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir Afganistanlının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

AA - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir Afganistanlının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.Karagöl köyünde çobanlık yapan Ali Said'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan sürü sahibi H.A. ile Afgan uyruklu M.M, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.Afgan uyruklu Ali Said, önceki gün, sürülerini otlattığı H.A'nın kendisine tahsis ettiği evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuş, 2 kişi gözaltına alınmıştı. - ULAŞ
Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir Afganistanlının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

AA - Sivas'ın Ulaş ilçesinde bir Afganistanlının bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Karagöl köyünde çobanlık yapan Ali Said'in bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan sürü sahibi H.A. ile Afgan uyruklu M.M, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Afgan uyruklu Ali Said, önceki gün, sürülerini otlattığı H.A'nın kendisine tahsis ettiği evde bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuş, 2 kişi gözaltına alınmıştı. - ULAŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.