pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Cinayet

31.03.2017 - 15:32, Güncelleme: 31.03.2017 - 15:32
 

Sivas'taki Cinayet

Sivas Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde bir kişinin tüfekle öldürülmesinin siyasi boyutunun bulunmadığını bildirdi.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde bir kişinin tüfekle öldürülmesinin siyasi boyutunun bulunmadığını bildirdi.Vali Gül, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında, 2 gün önce işlenen cinayetin halk oylamasıyla ilişkili olduğu şeklinde haberler yer aldığını belirtti.Olayın siyasi bir boyutunun olmadığını kaydeden Gül, "Olay adli bir vakadır, öldüren kişi alkollüdür. Köyde herhangi bir siyasi çatışma yoktur. Daha öncesinde bu konuyla ilgili güvenlik güçlerine intikal eden bir durum olmamıştır." ifadelerini kullandı.Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde 29 Mart'ta, İstanbul'da taksi şoförlüğü yapan evli ve 3 çocuk babası Hüseyin Eser (62) ile çiftçi Veli Ç. (44) köy kahvesi önünde tartışmıştı. Olayın ardından evinden av tüfeğini alan Veli Ç, kahvehane önünde Eser'e ateş etmişti. Eser, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Zanlı Veli Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.  SİVAS
Sivas Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde bir kişinin tüfekle öldürülmesinin siyasi boyutunun bulunmadığını bildirdi.

AA - Sivas Valisi Davut Gül, Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde bir kişinin tüfekle öldürülmesinin siyasi boyutunun bulunmadığını bildirdi.

Vali Gül, yaptığı yazılı açıklamada, bazı basın organlarında, 2 gün önce işlenen cinayetin halk oylamasıyla ilişkili olduğu şeklinde haberler yer aldığını belirtti.

Olayın siyasi bir boyutunun olmadığını kaydeden Gül, "Olay adli bir vakadır, öldüren kişi alkollüdür. Köyde herhangi bir siyasi çatışma yoktur. Daha öncesinde bu konuyla ilgili güvenlik güçlerine intikal eden bir durum olmamıştır." ifadelerini kullandı.

Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde 29 Mart'ta, İstanbul'da taksi şoförlüğü yapan evli ve 3 çocuk babası Hüseyin Eser (62) ile çiftçi Veli Ç. (44) köy kahvesi önünde tartışmıştı. Olayın ardından evinden av tüfeğini alan Veli Ç, kahvehane önünde Eser'e ateş etmişti. Eser, ambulansla kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Zanlı Veli Ç, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.  SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.