pendik escort bayan
ak

Sivas'taki Bar Cinayeti Davasında Karar

05.10.2018 - 19:28, Güncelleme: 05.10.2018 - 19:28
 

Sivas'taki Bar Cinayeti Davasında Karar

Bir kişinin tabancayla öldürülmesiyle ilgili yargılanan iki kardeşten birine müebbet, diğerine ise 10 yıl 2 ay hapis cezası verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişinin barda silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yargılanan iki kardeşten biri müebbet, diğeri ise 10 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Oğuzhan G. (24) ve taraf avukatları katıldı.Duruşmada söz verilen Oğuzhan G. olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi.Daha önceki ifadelerinin geçerli olduğunu belirten Oğuzhan G, "Hayatım boyunca bu olayın üzüntüsünü yaşayacağım. Hakan Kalem'i öldürdüğüm için pişmanım. Kalem'e Allah'tan rahmet, ailesine ise sabırlar diliyorum." dedi. Mahkeme, sanık Oğuzhan G'ye, "Kasten öldürme" suçundan müebbet, tehdit suçundan 3 yıl ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 2 yıl hapis cezası verdi. Duruşmaya katılmayan sanık Furkan G. ise 10 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.Çarşıbaşı Mahallesi'nde, 23 Kasım 2016'da bir barda Furkan G. (29), kardeşi Oğuzhan G. ve arkadaşları Hakan Kalem arasında kavga çıkmıştı. Kavgada tabancayla yaralanan, Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalem hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili Furkan G. gözaltına alınmış, kaçan Oğuzhan G. ise 8 ay sonra yakalanmıştı.
Bir kişinin tabancayla öldürülmesiyle ilgili yargılanan iki kardeşten birine müebbet, diğerine ise 10 yıl 2 ay hapis cezası verildi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir kişinin barda silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili yargılanan iki kardeşten biri müebbet, diğeri ise 10 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Sivas 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Oğuzhan G. (24) ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada söz verilen Oğuzhan G. olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu söyledi.

Daha önceki ifadelerinin geçerli olduğunu belirten Oğuzhan G, "Hayatım boyunca bu olayın üzüntüsünü yaşayacağım. Hakan Kalem'i öldürdüğüm için pişmanım. Kalem'e Allah'tan rahmet, ailesine ise sabırlar diliyorum." dedi.

Mahkeme, sanık Oğuzhan G'ye, "Kasten öldürme" suçundan müebbet, tehdit suçundan 3 yıl ve ruhsatsız silah bulundurmak suçundan 2 yıl hapis cezası verdi.

Duruşmaya katılmayan sanık Furkan G. ise 10 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çarşıbaşı Mahallesi'nde, 23 Kasım 2016'da bir barda Furkan G. (29), kardeşi Oğuzhan G. ve arkadaşları Hakan Kalem arasında kavga çıkmıştı. Kavgada tabancayla yaralanan, Sivasspor'da özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalem hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili Furkan G. gözaltına alınmış, kaçan Oğuzhan G. ise 8 ay sonra yakalanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.