pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'taki 3. Lig'e Terfi Maçı

30.04.2018 - 14:53, Güncelleme: 30.04.2018 - 14:53
 

Sivas'taki 3. Lig'e Terfi Maçı

Artvin Hopaspor ile Ağrı 1970 Spor arasındaki maçın oynandığı Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki 231 koltuğa zarar verildiği ortaya çıktı

SİVAS (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. kademe Play-Off müsabakasında dün Artvin Hopaspor ile Ağrı 1970 Spor arasında Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada, stadyumdaki 231 koltuk ile loca camları ve protokol koltuklarına taraftarlarca zarar verildiği tespit edildi.Sivasspor Stadyum Müdürü Fatih Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 3. Lig'e terfi maç organizasyonuna Sivas olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ancak maç sonunda stadyuma verilen zararın kendilerini üzdüğünü belirterek, "Güzel bir organizasyondu, sıkıntı beklemiyorduk. Maç sonu kırılan koltuklar, ufak tefek diğer hasarlar, bunların olmamasını isterdik çünkü bu, milli servet." dedi. Stadyumda Artvin Hopa taraftarının bulunduğu tribünlerde 211, diğer takım seyircisinin yer aldığı tribünde de 20 koltuğun kırıldığının tespit edildiğini aktaran Şimşek, "Çıkılmaması gereken loca balkonlarında da hasar var. Bunları, Federasyon temsilcisi ile rapor ettik. Nasıl bir sonuç çıkacak, biz de bekliyoruz." diye konuştu. Kırılan koltukların statta Demir Grup Sivasspor'un oynanayacağı maçlar açısından sıkıntı yarattığını dile getiren Şimşek, "Gelecek hafta burada maçımız var. Kırılan koltuklar kombine taraftarımızın olduğu yerler. Bu nedenle sıkıntı yaşayacağız." ifadelerini kullandı.Artvin Hopaspor, 29 Nisan Pazar günü oyanan maçta Ağrı 1970 Spor'u 2-0 yenerek TFF 3. Lig'e yükselmişti.
Artvin Hopaspor ile Ağrı 1970 Spor arasındaki maçın oynandığı Yeni 4 Eylül Stadyumu'ndaki 231 koltuğa zarar verildiği ortaya çıktı

SİVAS (AA) - Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. kademe Play-Off müsabakasında dün Artvin Hopaspor ile Ağrı 1970 Spor arasında Sivas Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada, stadyumdaki 231 koltuk ile loca camları ve protokol koltuklarına taraftarlarca zarar verildiği tespit edildi.

Sivasspor Stadyum Müdürü Fatih Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TFF 3. Lig'e terfi maç organizasyonuna Sivas olarak ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını ancak maç sonunda stadyuma verilen zararın kendilerini üzdüğünü belirterek, "Güzel bir organizasyondu, sıkıntı beklemiyorduk. Maç sonu kırılan koltuklar, ufak tefek diğer hasarlar, bunların olmamasını isterdik çünkü bu, milli servet." dedi.

Stadyumda Artvin Hopa taraftarının bulunduğu tribünlerde 211, diğer takım seyircisinin yer aldığı tribünde de 20 koltuğun kırıldığının tespit edildiğini aktaran Şimşek, "Çıkılmaması gereken loca balkonlarında da hasar var. Bunları, Federasyon temsilcisi ile rapor ettik. Nasıl bir sonuç çıkacak, biz de bekliyoruz." diye konuştu.

Kırılan koltukların statta Demir Grup Sivasspor'un oynanayacağı maçlar açısından sıkıntı yarattığını dile getiren Şimşek, "Gelecek hafta burada maçımız var. Kırılan koltuklar kombine taraftarımızın olduğu yerler. Bu nedenle sıkıntı yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

Artvin Hopaspor, 29 Nisan Pazar günü oyanan maçta Ağrı 1970 Spor'u 2-0 yenerek TFF 3. Lig'e yükselmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.