pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Zorunlu Kış Lastiği Denetimi

05.12.2016 - 15:03, Güncelleme: 05.12.2016 - 15:03
 

Sivas'ta Zorunlu Kış Lastiği Denetimi

SİVAS (AA) - Sivas'ta, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde trafik ekiplerince...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde trafik ekiplerince denetim yapıldı. Sivas-Ankara karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısında gerçekleştirilen kontrollerde, trafik ekipleri durdurdukları araçların lastiklerinin diş derinliklerini ve kış ayları için üretildiklerini belirten logolara (M+S) sahip olup olmadıklarını denetledi.Uygulamada kış lastiği konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan ekipler, emniyet kemeri denetimi de yaptı. Polisler, durdurulan araçlarda bulunanlara emniyet kemerinin önemini anlatan broşürden dağıttı. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Feyzullah Dursun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sürücülerden kış mevsiminde havanın karlı olması durumunda mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalarını istedi. Yük ve yolcu taşıyan araçlarda kış lastiği takılmasının 1 Aralık'tan itibaren zorunluğu olduğunu anımsatan Dursun, diğer araçlarda da kış lastiği ve zincir bulundurmanın önemine dikkati çekti. Emniyet kemeri takmanın önemine vurgu yapan Dursun, "Emniyet kemeri kullanan sürücü ve yolcular trafik kazasını en az hasarla atlatmaktadır. Bu nedenle emniyet kemeri kullanımı mecburi ve çok önemlidir." dedi. Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri gereği il genelinde denetimleri artıracaklarını dile getiren Dursun, kış mevsimine hazır olmayan araç ve araç sürücüleri hakkında yasal işlem uygulanacağına işaret etti.Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde sürücü ve yolculara emniyet kemeri takmaları uyarısında bulunan Dursun, resmi ve sivil trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerin il genelinde devam edeceğini sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde trafik ekiplerince...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda kış lastiği takma zorunluluğu uygulaması çerçevesinde trafik ekiplerince denetim yapıldı.

Sivas-Ankara karayolu üzerinde bulunan Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü karşısında gerçekleştirilen kontrollerde, trafik ekipleri durdurdukları araçların lastiklerinin diş derinliklerini ve kış ayları için üretildiklerini belirten logolara (M+S) sahip olup olmadıklarını denetledi.

Uygulamada kış lastiği konusunda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmayan ekipler, emniyet kemeri denetimi de yaptı. Polisler, durdurulan araçlarda bulunanlara emniyet kemerinin önemini anlatan broşürden dağıttı.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Feyzullah Dursun, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, sürücülerden kış mevsiminde havanın karlı olması durumunda mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalarını istedi. Yük ve yolcu taşıyan araçlarda kış lastiği takılmasının 1 Aralık'tan itibaren zorunluğu olduğunu anımsatan Dursun, diğer araçlarda da kış lastiği ve zincir bulundurmanın önemine dikkati çekti.

Emniyet kemeri takmanın önemine vurgu yapan Dursun, "Emniyet kemeri kullanan sürücü ve yolcular trafik kazasını en az hasarla atlatmaktadır. Bu nedenle emniyet kemeri kullanımı mecburi ve çok önemlidir." dedi.

Kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri gereği il genelinde denetimleri artıracaklarını dile getiren Dursun, kış mevsimine hazır olmayan araç ve araç sürücüleri hakkında yasal işlem uygulanacağına işaret etti.

Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde sürücü ve yolculara emniyet kemeri takmaları uyarısında bulunan Dursun, resmi ve sivil trafik polisleri tarafından yapılan denetimlerin il genelinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.