pendik escort bayan
ak

Sivas'ta zincirleme kaza: 2 yaralı

16.10.2015 - 21:03, Güncelleme: 16.10.2015 - 21:03
 

Sivas'ta zincirleme kaza: 2 yaralı

SİVAS'ta otomobil, kamyonet ve kamyonun karıştığı 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

SİVAS'ta otomobil, kamyonet ve kamyonun karıştığı 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza, saat 12.45 sıralarında Necmettin Erbakan Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde kent merkezinden Organize Sanayi Bölgesi yönüne giden 24 yaşındaki Ramazan Karakuş yönetimindeki 34 NEB 87 plakalı otomobil, aynı yönde giden 49 yaşındaki Süleyman Cevahir yönetimindeki idaresindeki 58 DS 399 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon kontrolünü yitiren Karakuş, karşı şeritten kent merkezi yönüne gelen 35 yaşındaki Yasin Yancı yönetimindeki 58 NT 357 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazayı gören Ahmet Geçkin, yönetimindeki 58 AL 741 plakalı kamyonla kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kırarak yolun yanındaki tarlaya sürüklendi. 4 aracın karıştığı kazada kamyonet sürücüsü Yasin Yancı ve otomobil sürücüsü Ramazan Karakuş yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine sevk edilen ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Karşı şeritten gelen otomobilin çok hızlı olduğunu söyleyen kamyon sürücüsü Ahmet Geçkin, şöyle dedi:"Beyaz otomobil karşı şeritten çok süratli geliyordu. Siyah araba ile çarpışan araç karşı şeride geçti ve önümde seyreden kamyonet ile çarpıştı. Ben de onlara çarpmamak için direksiyonu tarlaya döndürdüm. Eğer dönmeseydim ikisini de ezer geçerdim." Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta otomobil, kamyonet ve kamyonun karıştığı 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

SİVAS'ta otomobil, kamyonet ve kamyonun karıştığı 4 araçlı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.45 sıralarında Necmettin Erbakan Bulvarı'nda meydana geldi. Bulvar üzerinde kent merkezinden Organize Sanayi Bölgesi yönüne giden 24 yaşındaki Ramazan Karakuş yönetimindeki 34 NEB 87 plakalı otomobil, aynı yönde giden 49 yaşındaki Süleyman Cevahir yönetimindeki idaresindeki 58 DS 399 plakalı araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon kontrolünü yitiren Karakuş, karşı şeritten kent merkezi yönüne gelen 35 yaşındaki Yasin Yancı yönetimindeki 58 NT 357 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Kazayı gören Ahmet Geçkin, yönetimindeki 58 AL 741 plakalı kamyonla kaza yapan araçlara çarpmamak için direksiyonu kırarak yolun yanındaki tarlaya sürüklendi. 4 aracın karıştığı kazada kamyonet sürücüsü Yasin Yancı ve otomobil sürücüsü Ramazan Karakuş yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine sevk edilen ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Karşı şeritten gelen otomobilin çok hızlı olduğunu söyleyen kamyon sürücüsü Ahmet Geçkin, şöyle dedi:

"Beyaz otomobil karşı şeritten çok süratli geliyordu. Siyah araba ile çarpışan araç karşı şeride geçti ve önümde seyreden kamyonet ile çarpıştı. Ben de onlara çarpmamak için direksiyonu tarlaya döndürdüm. Eğer dönmeseydim ikisini de ezer geçerdim."

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta zincirleme kaza: 2 yaralı

Sivas'ta zincirleme kaza: 2 yaralı

Sivas'ta zincirleme kaza: 2 yaralı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.