pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta "Yöre Yöre Türküler Solistler Geçidi" Konseri

27.12.2017 - 13:28, Güncelleme: 27.12.2017 - 13:28
 

Sivas'ta "Yöre Yöre Türküler Solistler Geçidi" Konseri

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Yöre Yöre Türküler Solistler Geçidi" konseri düzenledi.Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Yöre Yöre Türküler Solistler Geçidi" konseri düzenledi.Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro, solo ve koro halinde Sivas ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.Ses sanatçılarının seslendirdiği türküler büyük beğeni kazandı, izleyiciler konser boyunca ses sanatçılarına alkışlarla eşlik etti.Konseri, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, koro müdürü Murat Karakuzu ve vatandaşlar takip etti.
SİVAS (AA) - Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Yöre Yöre Türküler Solistler Geçidi" konseri düzenledi.Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen...

SİVAS (AA) - Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu, "Yöre Yöre Türküler Solistler Geçidi" konseri düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde şef Solmaz Kadıoğlu yönetimindeki koro, solo ve koro halinde Sivas ve çeşitli yörelerin türkülerini seslendirdi.

Ses sanatçılarının seslendirdiği türküler büyük beğeni kazandı, izleyiciler konser boyunca ses sanatçılarına alkışlarla eşlik etti.

Konseri, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan, Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kadir Pürlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, koro müdürü Murat Karakuzu ve vatandaşlar takip etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.