pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Yetim Öğrenciler Yararına Kermes

12.12.2017 - 12:23, Güncelleme: 12.12.2017 - 12:23
 

Sivas'ta Yetim Öğrenciler Yararına Kermes

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu öğrencileri, "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesine destek olmak için kermes düzenledi.Milli...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu öğrencileri, "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesine destek olmak için kermes düzenledi.Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Sivas İnsan Yardım Vakfı ve Eğitim-Bir-Sen desteğiyle öğrenciler tarafından Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda kermes açıldı. Açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Kamil Koç, kermese destek verenlere teşekkür etti.Koç, paylaşma, yardımlaşma, birlikte yaşama değerlerinin öğrencilere kazandırılması amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Sivas İHH Başkanı Ahmet Çakmak ise projeye destek veren okul müdürüne, müdür yardımcısına ve velilere teşekkür ederek, "Dünyada 400 milyon yetim var, her gün 6 bin çocuk dünyada yetim kalıyor, bu yetim çocukların büyük bir kısmı İslam coğrafyasının bulunduğu ülkelerden oluşuyor. Bu bağlamda üzerimize düşen çok büyük görevler var. İHH'nın bu kapsamdaki çalışmasına destek vermeliyiz." ifadelerini kullandı. İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da, şunları söyledi: "Bugün burada anlamlı bir çalışmaya şahit oluyoruz. Velilerimiz ve okul yönetimimiz yetimlere karşı duyarsız kalmamak için yetimler yararına bir kermes düzenlemişler. Milli Eğitim Bakanlığı olarak her zaman yetimlerle ilgili duyarlığımızı göstermek adına İHH ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde bu çalışmalara destek veriyoruz, yetimin dini, dili olmaz, yetim her yerde yetimdir." Konuşmaların ardından açılışı yapılan kermese, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç, Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz, müdür yardımcıları, şube müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu öğrencileri, "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesine destek olmak için kermes düzenledi.Milli...

SİVAS (AA) - Sivas'ta, Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu öğrencileri, "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" projesine destek olmak için kermes düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Sivas İnsan Yardım Vakfı ve Eğitim-Bir-Sen desteğiyle öğrenciler tarafından Vali M. Lütfullah Bilgin İlkokulu'nda kermes açıldı.

Açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Kamil Koç, kermese destek verenlere teşekkür etti.

Koç, paylaşma, yardımlaşma, birlikte yaşama değerlerinin öğrencilere kazandırılması amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Sivas İHH Başkanı Ahmet Çakmak ise projeye destek veren okul müdürüne, müdür yardımcısına ve velilere teşekkür ederek, "Dünyada 400 milyon yetim var, her gün 6 bin çocuk dünyada yetim kalıyor, bu yetim çocukların büyük bir kısmı İslam coğrafyasının bulunduğu ülkelerden oluşuyor. Bu bağlamda üzerimize düşen çok büyük görevler var. İHH'nın bu kapsamdaki çalışmasına destek vermeliyiz." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da, şunları söyledi:

"Bugün burada anlamlı bir çalışmaya şahit oluyoruz. Velilerimiz ve okul yönetimimiz yetimlere karşı duyarsız kalmamak için yetimler yararına bir kermes düzenlemişler.

Milli Eğitim Bakanlığı olarak her zaman yetimlerle ilgili duyarlığımızı göstermek adına İHH ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde bu çalışmalara destek veriyoruz, yetimin dini, dili olmaz, yetim her yerde yetimdir."

Konuşmaların ardından açılışı yapılan kermese, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı İlhan Karakoç, Eğitimde Diriliş Derneği Başkanı Fahrettin Yılmaz, müdür yardımcıları, şube müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sivas'ta Yetim Öğrenciler Yararına Kermes

Sivas'ta Yetim Öğrenciler Yararına Kermes

Sivas'ta Yetim Öğrenciler Yararına Kermes

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.