pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Yeni Halk Otobüsleri İçin Oylama Başladı

21.07.2017 - 19:38, Güncelleme: 21.07.2017 - 19:38
 

Sivas'ta Yeni Halk Otobüsleri İçin Oylama Başladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, yeni hizmete girecek halk otobüslerinin belirlenmesi için oylama başlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, yeni hizmete girecek halk otobüslerinin belirlenmesi için oylama başlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk Otobüsçüleri Kooperatifiyle yapılan görüşmenin sonunda otobüslerin değiştirilmesi kararlaştırıldı. Bu çerçevede yeni alınacak halk otobüslerinin seçimi için halk oylaması başlatıldı. Sivas halkının kullanımına sunulacak otobüslerden iki farklı model, kent meydanında sergilenmeye başlandı.Vatandaşlar tercih ettikleri otobüsün numarasını, meydana konulan oy sandığına atarak tercihte bulunuyor.Pazartesi günü yeni modellerin de ekleneceği yeni otobüslerde, engelli rampasıda bulunuyor.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, yeni hizmete girecek halk otobüslerinin belirlenmesi için oylama başlattı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi, yeni hizmete girecek halk otobüslerinin belirlenmesi için oylama başlattı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Halk Otobüsçüleri Kooperatifiyle yapılan görüşmenin sonunda otobüslerin değiştirilmesi kararlaştırıldı.

Bu çerçevede yeni alınacak halk otobüslerinin seçimi için halk oylaması başlatıldı.

Sivas halkının kullanımına sunulacak otobüslerden iki farklı model, kent meydanında sergilenmeye başlandı.

Vatandaşlar tercih ettikleri otobüsün numarasını, meydana konulan oy sandığına atarak tercihte bulunuyor.

Pazartesi günü yeni modellerin de ekleneceği yeni otobüslerde, engelli rampasıda bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.