pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta yaz Kuran kursları başladı

21.06.2016 - 16:04, Güncelleme: 21.06.2016 - 16:04
 

Sivas'ta yaz Kuran kursları başladı

SİVAS'ta okulların tatile girmesiyle birlikte kentteki camilerde ve bazı okullarda yaz Kuran kursu açıldı.

SİVAS'ta okulların tatile girmesiyle birlikte kentteki camilerde ve bazı okullarda yaz Kuran kursu açıldı. Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Süleyman Deveci Camisi'ni ziyaret ederek buradaki yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere başarılar diledi. Balkan daha sonra kursa katılanlara çeşitli öğütler vererek son güne kadar kursa gelmelerini istedi. Burada açıklamalarda bulunan Balkan, "2016 yılı yaz kursları eğitim öğretim sezonu pazartesi günü itibari ile başlamış bulunuyor. Tüm camilerimizde, Kuran kurslarımızda ve Milli Eğitim ile yaptığımız anlaşma neticesinde bazı okullarımızda yaz kurslarımız 20 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu sene Diyanet İşleri Başkanlığımız yaz Kuran kurslarımızın temasını sevgi olarak belirledi. Bizde öğrencilerimizin gönüllerine, zihinlerine sevgiyi yerleştirmeye çalışacağız" dedi."HEM KURAN ÖĞRENECEKLER, HEM EĞLENECEKLER"Kursta Kuran'la birlikte çeşitli sportif faaliyetlerde gerçekleştireceklerini belirten Balkan, "Gençlik Spor Müdürlüğümüzle yaptığımız faaliyetler doğrultusunda bu öğrencilerimiz 2 aylık süre içerisinde hem Kuran öğrenecekler, hem dini bilgiler öğrenecekler hem de eğlenecekler. Hepsini bir arada yapmaya gayret ediyoruz. 2015 yılını baz alacak olursak geçen yıl yaz kurslarımızda 1005 kursumuz vardı, bin 316 görevlimizle 26 bin 751 öğrencimize ulaştık. Bu kurslarımızda öğrencilerimize müfredatımızı uyguladık. 4-6 yaş grubuna ayrı müfredat uyguluyoruz, 7-14 yaş arasındaki çocuklarımıza ayrı bir müfredat, 14-18 yaş arasında olanlara ayrı bir müfredat ve 18 yaş üstüne de ayrı bir müfredat uyguluyoruz. Öğrencilerimize ve öğreticilerimize başarılar diliyorum" dedi. Ayrıca kurstaki işitme engellilere de Müftülük görevlileri tarafından işaret dili ile Kuran öğretildiği belirtildi.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta okulların tatile girmesiyle birlikte kentteki camilerde ve bazı okullarda yaz Kuran kursu açıldı.

SİVAS'ta okulların tatile girmesiyle birlikte kentteki camilerde ve bazı okullarda yaz Kuran kursu açıldı.

Sivas İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan, Süleyman Deveci Camisi'ni ziyaret ederek buradaki yaz Kuran kursuna katılan öğrencilere başarılar diledi. Balkan daha sonra kursa katılanlara çeşitli öğütler vererek son güne kadar kursa gelmelerini istedi. Burada açıklamalarda bulunan Balkan, "2016 yılı yaz kursları eğitim öğretim sezonu pazartesi günü itibari ile başlamış bulunuyor. Tüm camilerimizde, Kuran kurslarımızda ve Milli Eğitim ile yaptığımız anlaşma neticesinde bazı okullarımızda yaz kurslarımız 20 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu sene Diyanet İşleri Başkanlığımız yaz Kuran kurslarımızın temasını sevgi olarak belirledi. Bizde öğrencilerimizin gönüllerine, zihinlerine sevgiyi yerleştirmeye çalışacağız" dedi.

"HEM KURAN ÖĞRENECEKLER, HEM EĞLENECEKLER"

Kursta Kuran'la birlikte çeşitli sportif faaliyetlerde gerçekleştireceklerini belirten Balkan, "Gençlik Spor Müdürlüğümüzle yaptığımız faaliyetler doğrultusunda bu öğrencilerimiz 2 aylık süre içerisinde hem Kuran öğrenecekler, hem dini bilgiler öğrenecekler hem de eğlenecekler. Hepsini bir arada yapmaya gayret ediyoruz. 2015 yılını baz alacak olursak geçen yıl yaz kurslarımızda 1005 kursumuz vardı, bin 316 görevlimizle 26 bin 751 öğrencimize ulaştık. Bu kurslarımızda öğrencilerimize müfredatımızı uyguladık. 4-6 yaş grubuna ayrı müfredat uyguluyoruz, 7-14 yaş arasındaki çocuklarımıza ayrı bir müfredat, 14-18 yaş arasında olanlara ayrı bir müfredat ve 18 yaş üstüne de ayrı bir müfredat uyguluyoruz. Öğrencilerimize ve öğreticilerimize başarılar diliyorum" dedi. Ayrıca kurstaki işitme engellilere de Müftülük görevlileri tarafından işaret dili ile Kuran öğretildiği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta yaz Kuran kursları başladı

Sivas'ta yaz Kuran kursları başladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.