pendik escort bayan
ak

Sivas’ta yarım ton altın bozduruldu

17.08.2018 - 12:23, Güncelleme: 17.08.2018 - 12:23
 

Sivas’ta yarım ton altın bozduruldu

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Sivaslıların kuyumculara gelerek yarım...

Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Sivaslıların kuyumculara gelerek yarım ton altın bozdurduğunu söyledi.Deliktaş ve dernek üyeleri Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Deliktaş yaptığı açıklamada ABD'nin ekonomi üzerinde oynadığı oyunların itibar görmediğini belirterek,"Türkiye, asla bu tür oyunlarla yıkılmayacaktır. Bizler ülkemizin ve devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu gibi ekonomik etkenlerde bizim duruşumuz aynıdır, değişmeyecektir." dedi.Dernek olarak "dolar satmıyoruz" kampanyası başlattıklarını dile getiren Deliktaş, "Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, "Yastık altındaki dolarları ve altınları bozdurun, milli, paraya dönün" çağrısını destekliyoruz. Sivaslı hemşehrilerimiz de bu çağrıya büyük ilgi gösterdi. Bu süreçte Sivas halkının yastık altından çıkan altın miktarı yarım tondur. Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçte Sivas halkı, Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, "Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez" sözünü pekiştirdi." ifadelerini kullandı.Deliktaş, son zamanlarda altın ve dövizdeki alış-satış aralığına vatandaşlar tarafından tepki gösterildiğini ancak bu fiyatların Merkez Bankası ve İstanbul Altın Borsası tarafından belirlendiğini ifade etti.
Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Sivaslıların kuyumculara gelerek yarım...
Sivas Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Taner Deliktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına uyan Sivaslıların kuyumculara gelerek yarım ton altın bozdurduğunu söyledi.

Deliktaş ve dernek üyeleri Sivas Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Deliktaş yaptığı açıklamada ABD'nin ekonomi üzerinde oynadığı oyunların itibar görmediğini belirterek,"Türkiye, asla bu tür oyunlarla yıkılmayacaktır. Bizler ülkemizin ve devletimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu gibi ekonomik etkenlerde bizim duruşumuz aynıdır, değişmeyecektir." dedi.

Dernek olarak "dolar satmıyoruz" kampanyası başlattıklarını dile getiren Deliktaş, "Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, "Yastık altındaki dolarları ve altınları bozdurun, milli, paraya dönün" çağrısını destekliyoruz. Sivaslı hemşehrilerimiz de bu çağrıya büyük ilgi gösterdi. Bu süreçte Sivas halkının yastık altından çıkan altın miktarı yarım tondur. Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçte Sivas halkı, Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi, "Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez" sözünü pekiştirdi." ifadelerini kullandı.

Deliktaş, son zamanlarda altın ve dövizdeki alış-satış aralığına vatandaşlar tarafından tepki gösterildiğini ancak bu fiyatların Merkez Bankası ve İstanbul Altın Borsası tarafından belirlendiğini ifade etti.

Sivas’ta yarım ton altın bozduruldu

Sivas’ta yarım ton altın bozduruldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.