pendik escort bayan
ak

Sivas'ta yangın: 1 ölü

01.11.2017 - 19:41, Güncelleme: 01.11.2017 - 19:41
 

Sivas'ta yangın: 1 ölü

Sivas'ta bir iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.

Sivas'ta bir iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.  Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ata Sanayi'ndeki bir oto yıkamacının büro olarak kullanılan bölümünde sobanın alev alması nedeniyle yangın çıktı.Yangında alevler arasında kalan iş yeri sahibi Tolgahan Dağaşan (21) ağır yaralandı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Dağaşan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dağaşan'ın, cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı. Bu arada olayı duyarak hastaneye gelen Dağaşan'ın yakınları fenalık geçirdi. Yangının sobaya dökülen tinerin alev alması sonucu çıktığı iddia edildi. - SİVAS
Sivas'ta bir iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti.
Sivas'ta bir iş yerinde çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti. 
 

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ata Sanayi'ndeki bir oto yıkamacının büro olarak kullanılan bölümünde sobanın alev alması nedeniyle yangın çıktı.

Yangında alevler arasında kalan iş yeri sahibi Tolgahan Dağaşan (21) ağır yaralandı. Sağlık ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Dağaşan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Dağaşan'ın, cenazesi hastanenin morguna kaldırıldı. Bu arada olayı duyarak hastaneye gelen Dağaşan'ın yakınları fenalık geçirdi. 

Yangının sobaya dökülen tinerin alev alması sonucu çıktığı iddia edildi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.