pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Operasyon

26.09.2017 - 15:23, Güncelleme: 26.09.2017 - 15:23
 

Sivas'ta Uyuşturucu Satıcılarına Yönelik Operasyon

Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas genelinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, il genelinde sokakta uyuşturucu satanlara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda, K.Ç. ve M.B. ile bu kişilerle bağlantısı olduğu tespit edilen H.Ö, M.E, E.A, İ.K. ve S.K. gözaltına alındı.M.B'nin evinde yapılan aramada av tüfeği ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Şüphelilerden H.Ö, emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.Diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi.
Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas genelinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim ekipleri, il genelinde sokakta uyuşturucu satanlara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, K.Ç. ve M.B. ile bu kişilerle bağlantısı olduğu tespit edilen H.Ö, M.E, E.A, İ.K. ve S.K. gözaltına alındı.

M.B'nin evinde yapılan aramada av tüfeği ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerden H.Ö, emniyette ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Diğer şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.