pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

09.11.2018 - 08:58, Güncelleme: 09.11.2018 - 08:58
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Suşehri ilçesinde bir otomobilde 4 kilo 659 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kilo 659 gram eroin ele geçirildi. Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubeleri ile Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-100 kara yolu ilçe girişinde Edip K. yönetimindeki 16 NOK 65 plakalı otomobili durdurdu.Araçtaki aramada, stepne içinde koli bandına sarılı 4 kilo 659 gram eroin ele geçirildi. Polis, sürücü Edip K. ile araçtaki Hikmet B'yi gözaltına aldı.
Suşehri ilçesinde bir otomobilde 4 kilo 659 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 4 kilo 659 gram eroin ele geçirildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubeleri ile Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-100 kara yolu ilçe girişinde Edip K. yönetimindeki 16 NOK 65 plakalı otomobili durdurdu.

Araçtaki aramada, stepne içinde koli bandına sarılı 4 kilo 659 gram eroin ele geçirildi.

Polis, sürücü Edip K. ile araçtaki Hikmet B'yi gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.