pendik escort bayan
ak

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

22.01.2018 - 18:48, Güncelleme: 22.01.2018 - 18:48
 

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Ankara yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayan bir otomobil kaçmaya başladı. Polisin takibiyle durdurulan araçtaki A.B. (17), A.Ö. (26), M.Ö. (20), M.P. (20) ve E.C.K. (19) gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada 70 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Şüphelilerin kaçarken uyuşturucu maddenin büyük bir kısmını da aracın camından dışarıya atarak yok etmeye çalıştığı tespit edildi. Daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan şüphelilere "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapıldı.Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada sorgulanan 5 şüpheli, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.FOTOĞRAFLI
SİVAS'ta polis ekipleri tarafından sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

SİVAS'ta polis ekipleri tarafından sokaklarda uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında sokak satıcılarına yönelik çalışma yaptı. Ankara yolu üzerinde bulunan uygulama noktasında "dur" ihtarına uymayan bir otomobil kaçmaya başladı. Polisin takibiyle durdurulan araçtaki A.B. (17), A.Ö. (26), M.Ö. (20), M.P. (20) ve E.C.K. (19) gözaltına alındı. Otomobilde yapılan aramada 70 gram bonzai maddesi ele geçirildi. Şüphelilerin kaçarken uyuşturucu maddenin büyük bir kısmını da aracın camından dışarıya atarak yok etmeye çalıştığı tespit edildi. Daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan şüphelilere "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan işlem yapıldı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada sorgulanan 5 şüpheli, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FOTOĞRAFLI

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Sivas'ta uyuşturucu operasyonu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.