pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

12.12.2017 - 12:43, Güncelleme: 12.12.2017 - 12:43
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonu

Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.İstanbul'dan kente gelen E.B. ve C.Ş'yi takibe alan polisler, otobüsten inen şüphelileri Mimar Sinan Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelilerden C.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 400 adet uyuşturucu hap, 18,4 gram uyuşturucu hap tozu ve 4,7 gram kokain ele geçirildi. Operasyonu genişleten polisler, şüphelilerle hareket ettiği belirlenen B.K. ve Ö.E'yi de gözaltına aldı. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli gözaltına alındı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı.

Sivas Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul'dan kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği ihbarı üzerine çalışma başlattı.

İstanbul'dan kente gelen E.B. ve C.Ş'yi takibe alan polisler, otobüsten inen şüphelileri Mimar Sinan Mahallesi'nde yakaladı. Şüphelilerden C.Ş'nin üzerinde yapılan aramada 400 adet uyuşturucu hap, 18,4 gram uyuşturucu hap tozu ve 4,7 gram kokain ele geçirildi.

Operasyonu genişleten polisler, şüphelilerle hareket ettiği belirlenen B.K. ve Ö.E'yi de gözaltına aldı.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.