pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

24.09.2018 - 19:58, Güncelleme: 24.09.2018 - 19:58
 

Sivas'ta Uyuşturucu Operasyonları

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte son 1 haftada sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, 470 gram sentetik uyuşturucu, 2,28 gram esrar ve 60 uyuşturucu hap ele geçirdi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 9 şüpheli hakkında ise adli işlem uygulandı. Narkotik maddeler üzerinde sokak satıcılarına karşı çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği belirtilirken, anne ve babaların ise narkotik maddeler konusunda bilinçli olmaları ve çocuklarına sahip çıkmaları istenildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta polis ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kentte son 1 haftada sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda, 470 gram sentetik uyuşturucu, 2,28 gram esrar ve 60 uyuşturucu hap ele geçirdi.

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 13 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 9 şüpheli hakkında ise adli işlem uygulandı.

Narkotik maddeler üzerinde sokak satıcılarına karşı çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği belirtilirken, anne ve babaların ise narkotik maddeler konusunda bilinçli olmaları ve çocuklarına sahip çıkmaları istenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.