pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'usulsüz dinleme' ile suçlanan polislerin yargılanmasına devam edildi

02.03.2016 - 22:54, Güncelleme: 02.03.2016 - 22:54
 

Sivas'ta 'usulsüz dinleme' ile suçlanan polislerin yargılanmasına devam edildi

SİVAS'ta, örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili tutuksuz 12 polisin yargılanmasına devam edildi.

 SİVAS'ta, örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili tutuksuz 12 polisin yargılanmasına devam edildi. Yayın yasağı bulunan dava, 6 Nisan'a ertelendi.Sivas 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve tutuklu sanığı bulunmayan davanın 5'inci duruşmasına, sanıklar 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S., 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Abdullah S. ve Şevki P. ile Melih A., Mehmet Ö., Celil K., Ömer Y., Fatih A. İbrahim A., Hasan G., Zakir K., Raşit Ö.'nün avukatları ile müştekilerin avukatları katıldı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, "haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek', "kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği', "kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kaydetmek', "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlamalarıyla başlattığı soruşturmada, dosyaların birleştirilmesi amacıyla Ankara 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne muvafakat yazıldı. Yayın yasağı nedeniyle duruşmaya basın mensupları alınmazken dava 6 Nisan 2016 tarihine ertelendi. Geçen yıl Mart ayında Sivas merkezli 18 ilde operasyon düzenlenmiş ve tutuklanan 7 emniyet mensubu daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. 
SİVAS'ta, örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili tutuksuz 12 polisin yargılanmasına devam edildi.

 

SİVAS'ta, örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili tutuksuz 12 polisin yargılanmasına devam edildi. Yayın yasağı bulunan dava, 6 Nisan'a ertelendi.

Sivas 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve tutuklu sanığı bulunmayan davanın 5'inci duruşmasına, sanıklar 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S., 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Abdullah S. ve Şevki P. ile Melih A., Mehmet Ö., Celil K., Ömer Y., Fatih A. İbrahim A., Hasan G., Zakir K., Raşit Ö.'nün avukatları ile müştekilerin avukatları katıldı. Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, "haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek', "kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği', "kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kaydetmek', "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ve "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" suçlamalarıyla başlattığı soruşturmada, dosyaların birleştirilmesi amacıyla Ankara 12'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ne muvafakat yazıldı. Yayın yasağı nedeniyle duruşmaya basın mensupları alınmazken dava 6 Nisan 2016 tarihine ertelendi.

Geçen yıl Mart ayında Sivas merkezli 18 ilde operasyon düzenlenmiş ve tutuklanan 7 emniyet mensubu daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.