pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'Usulsüz Dinleme' ile Suçlanan Polislerin Yargılanmasına Devam Edildi

22.07.2015 - 20:58, Güncelleme: 22.07.2015 - 20:58
 

Sivas'ta 'Usulsüz Dinleme' ile Suçlanan Polislerin Yargılanmasına Devam Edildi

Sivas'ta örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili olarak 15 polisin yargılanmasına devam edildi.

Sivas'ta örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili olarak 15 polisin yargılanmasına devam edildi. Yayın yasağı bulunan dava 21 Ekim'e ertelendi.   Sivas 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve tutuklu sanığı bulunmayan davanın ikinci duruşmasına tutuksuz yargılanan 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S., 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Abdullah S., Şevki P. ile Melih A., Mehmet Ö., Celil K., Ömer Y., Fatih A. ve Hasan G. ile avukatları katıldı. Diğer sanıklar İbrahim A., Levent Ş., Zakir K., Hasan D., Raşit Ö., Hacı Osman A. ise duruşmada yer almadı.   Duruşmaya müşteki olarak ise Cumhuriyet Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mehmet Bakır katıldı. Bakır'ın rektörlüğü döneminde usulsüz olarak dinlendiği iddiası ile müşteki olarak ifade verdi. Mahkeme daha önce Sivas'ta görev yapan şu an Ankara'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olan Kerim Altıay'ın tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Dava 21 Ekim tarihine ertelendi.   MART AYINDA OPERASYON YAPILDI   13 Mart'ta Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Sivas merkezli 18 ilde başlatılan operasyonda 7 polis tutuklanmıştı.     Tutuklu polislerden bir üst mahkemeye itiraz eden Fatih A., Melih A. ve İbrahim A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Geçen ay yapılan ilk duruşmada ise tutuklu 4 sanık 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S., 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Abdullah S., Şevki P., polis memuru Hasan G. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. - Sivas
Sivas'ta örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili olarak 15 polisin yargılanmasına devam edildi.

Sivas'ta örgüt kurma ve usulsüz dinleme iddialarıyla ilgili olarak 15 polisin yargılanmasına devam edildi. Yayın yasağı bulunan dava 21 Ekim'e ertelendi.

 

Sivas 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve tutuklu sanığı bulunmayan davanın ikinci duruşmasına tutuksuz yargılanan 2'inci Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S., 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Abdullah S., Şevki P. ile Melih A., Mehmet Ö., Celil K., Ömer Y., Fatih A. ve Hasan G. ile avukatları katıldı. Diğer sanıklar İbrahim A., Levent Ş., Zakir K., Hasan D., Raşit Ö., Hacı Osman A. ise duruşmada yer almadı.

 

Duruşmaya müşteki olarak ise Cumhuriyet Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Mehmet Bakır katıldı. Bakır'ın rektörlüğü döneminde usulsüz olarak dinlendiği iddiası ile müşteki olarak ifade verdi. Mahkeme daha önce Sivas'ta görev yapan şu an Ankara'da Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olan Kerim Altıay'ın tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Dava 21 Ekim tarihine ertelendi.

 

MART AYINDA OPERASYON YAPILDI

 

13 Mart'ta Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla Sivas merkezli 18 ilde başlatılan operasyonda 7 polis tutuklanmıştı.

 

 

Tutuklu polislerden bir üst mahkemeye itiraz eden Fatih A., Melih A. ve İbrahim A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Geçen ay yapılan ilk duruşmada ise tutuklu 4 sanık 2'nci Sınıf Emniyet Müdürü Ömer S., 3'üncü sınıf emniyet müdürleri Abdullah S., Şevki P., polis memuru Hasan G. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.